Posteľ patrí asi medzi najdôležitejšie veci v živote, keď si to tak zoberiete a tak som uvažovala, že či aj iní ľudia majú posteľ na odkladanie rôznych vecí, na jedenie, učenie, atď. alebo len ja.
Donedávna tam boli darčeky, teraz sú tam periny a vankúše, poposteľané. Zachvíľu tam položím seba a idem pozerať film. BTW ak sa niekto chystáte pozerať Drive, tak odhováram, lebo je to tá najväčšia kravina na svete.
seba. podušky, pyžamo, mobil, prehrávač, denník, dve kravaty, kefu, zrkadlo, pár plyšákov, deku nosenú ako plášť a zvanú Róba kráľovnej Hildegardy a Drak sa vracia.
Milion kktín,medzi nimi ja,foťák,netbook,krém,špirála,ceruzka,okuliare,mobil ,nabíjačka,kabelka,platobná karta,pohár ( prázdny ) papiere do školy,čelenka,sponky,kahanec,zrkadielko,macko,ponožky 3ks, lampa.
hej, aj ja tam mam strašný bordel celé dni a nemienim s tým vôbec nič robiť. vyhovuje mi to. vlastne, ruší ma poriadok a nedokážem v ňom žiť. úplne seriózne teraz.
seba,noťas,mobil,ipod(ale neviem ked su sluchadla ),šialku(ale už prázdnu ),knihu(perks of being a wallflower)jednu papuču ta druha je na zemi už spadla a vreckovky
@18miki18 tak to mi je viac-menej jasné, že tí, ktorí napísali viac ako 5 vecí majú bud manželskú alebo rozťahovaciu postel lebo ja tiež ked mám moju zloženú (tak 2x do roka), tak na nej bordel nemám
Seba, vankúš, paplón, druhý vankúš, tretí vankúš, asi desiatich plyšákov, iPad, mobil, denník, perá, ceruzky, skicár, uhlíky na kreslenie....to je asi všetko ... ....
Paplón a vankúš na kope v jednom rohu, aby som mal voľné ,,letisko" a inak všetko- od kníh, cez NTB, slúchadlá, oblečenie, prehrávač, mačku, seba, tanier s jedlom.. no bordel
rozhádzaný paplon, vankúš. mega plyšáka- doma.. .na intráku alebo teraz na byte som to mala podobné, akurát že malého plyšáka a tam si posteľ ustielam a mám navyše prikryté dekou
uf tak nemám sa ani ja s čím chváliť mám na posteli bordel, trávim v nej už druhý deň..
deka, paplón, vankúš, 2 malé vankúše, 3 zošity + papiere s matikou, 2 perá, 2 zvýrazňovače, ceruzku, cukríky, mobil, slúchatká, nabíjačku na mobil, foťák, USB kľúč, ovládač na TV, kopu vreckoviek, paralen, myšku k NTB, notebook a seba
@tasha5 moja BF mi o tom básnila hodiny, aká je z toho filmu unesená, na ČSFD ho ospevujú do aleluji, ale ja neskutočne ľutujem tie 2 hodiny, čo som na to kukala, strášna kravina, strááášna
@tasha5 ako pozri si keĎ chceš, možno budeš jedna z tých, ktorým sa to páči neskutočne, ja som sa len strášne nudila, lebo len pozerali na seba tie postavy a celé to bolo absurdné a spomalené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
?
Všetko samozrejme perinku ♥
Som ja ale bordelár...
a najviac milujem keď zaspím na knihe a zobudím sa na to že mám roh fajnovo otlačený niekde
a hej upracem si postel každe rano
ale bezne tu mam uplne vsetko. ked idem spat tak to uplne vsetko jednym dlhe roky trenovanym pohybom presuniem na stolicku a spim
ale pred 2 hodinkami tam boli porozhadzované všetky hračky od výmyslu sveta, lebo tu bola 3-ročná sesternička
ked som doma, postel si stelim len vynimocne, ked som na private, stelime si kazde rano
posteľ si zásadne neupratujem, iba keď má niekto prísť
@dee99 načo ich tam máš tolko ?
a usteliem si fakt málokedy
deka, paplón, vankúš, 2 malé vankúše, 3 zošity + papiere s matikou, 2 perá, 2 zvýrazňovače, ceruzku, cukríky, mobil, slúchatká, nabíjačku na mobil, foťák, USB kľúč, ovládač na TV, kopu vreckoviek, paralen, myšku k NTB, notebook a seba
A nie, posteľ si nehám tak... Ale keď prídem dom, je uprataná. Asi je to zázrak, alebo je len mamka poriadkumilovná.
a vacsinou neustielam kaslem na to sak aj tak to vecer zas rozhadzem tak naco ?