nechutne mastne jedla...Jedine co mi chuti v McDonalde je zmrzlina. Ale aj to jem malo, lebo staci sa pozret na USA kde stale jedia s fastfoodov ako dopadli...
@6 riesenim su biovajcia a biokurcata, bohuzial biokurcata sa u nas nedaju zohnat, jedine skusit nejake biofarmy.
Ale myslim ze na tom videe je to bohuzial naozaj prehnane...ved predsa na chov su stanovene aspon ake take normy, ale myslim ze tam ich bolo porusenych rovno niekolko.
A este dalsim problemom je, ze nie len ze sa u nas vela bioproduktov ani len neda zohnat, ale su aj ovela drahsie nez tie obycajne a vacsina ludi si ich nemoze dovolit. Ale ako som uz napisala na chov su urcite normy a za ich porusovanie pokuty. A na tom videe podla mna boli prekrocene hranice, aj ked priznavam ze neviem presne ako su vymedzene tie pravidla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ja fastfoody nemám rada, z McDonald´s mi chutí jedine tak zmrzlina
Ale myslim ze na tom videe je to bohuzial naozaj prehnane...ved predsa na chov su stanovene aspon ake take normy, ale myslim ze tam ich bolo porusenych rovno niekolko.
no mne prišlo kvalitne zle...fuuj...: /