kabelka je too mainstream, nosim ruksak
a zalezi od toho kam idem, ale zakladna vybava je penazenka, kluce, mobil, flasa s vodou, zuvacky a hreben a gumicka... a viac sa mi tam nezmesti
mobil, kluce a penazenku (peniaze+potrebne doklady) urcite, vo vacsej kabelke nosim este vodu, dazdnik, slnecne okuliare, zenske hygienicke potreby a ak nezabudnem aj nejake vreckovky alebo vlhcene utierky. som cudna, ked so sebou nenosim kozmetiku?
penazenku nenosim, lebo uz ma dvakrat skusili okradnut, takze nosim uz len kartu, ISIC, kluce, vstupovu kartu do prace, zuvacky, asi 5 odtienon ruzov (nikdy sa neviem rozhodnut), dva lesky, EOS balzam na pery, parfem, lepidlo na mihalnice, mobil, ipod, zrkadielko, vreckovky, vlhcene obrusky, gumicky, sponky, prirucnu kefu na vlasy, obcas balerinky.
hm vlastne toho nosim dost vela
asi som divná, ale u mňa sa tam nájde kopec smetí, papierov, lístkov, bločkov, staré baterky.. hold bordelár ale berem so sebou väčšinou mobil, sluchatka, klúče, žuvačky, peňaženku, lesk na pery, lak na nechty, púder, štetec na púder, ceruzku na obočie, špirálu.. aaa neviem čo ešte, vodu niekedy
mobily, kľúče, peňaženku, tašku, vizitkár, pero, vreckový zápisník, žuvačky, balzam na pery, cukríky, sluchátka, tabletky, doklady, kartu do roboty, kartu na bus, vreckovky, vlhčené vreckovky, spony do vlasov a knihu
peňaženku, mobil, sluchatka,dáždnik,pero,fľašu s vodou, vreckovky,žuvačky,gumičky a sponky hrebeň, rúž,púder,niekedy makeup, diár (lebo zabúdam aj to čo som roobila včera )
kľúče, občas cukríky (mentolové) voňavku, dezodorant
Penazenka, kluce, vreckovky, inhalator, zuvacky, asi 3x balzam na pery , pero, zapalovac aj ked uz nefajcim, gumicku, dettol.. A potom mam taku mini tasticku, ktoru nenosim uplne stale a v nej mam sluchatka, hreben, taku mini cestovnu spirali, krem na ruky a mokre vreckovky a tums tabletky
Mobil,sluchatka, malu mp3, penazenku,kluce, makeup tasticku nabalenu kozmetikou, zuvacky,tictac, vreckovky, parfem, maly sprej, ked mam nalakovane nechty tak si ten lak zoberiem so sebou ak by sa mi nejaky necht osupal, hreben, gumicku, antibakterialny gel, krem na ruky
kľúče od bytu, kľúče od druhého bytu, žuvačky, tic tac, zošúľané cestovné lístky, malé zrkadlo, pilník na nechty, telefón, vreckovky, tampón (kdyby něco), balzam na pery, peňaženku
kedysi som nosievala aj skladací nožík, no stratila som ho
aa ešte tiež ten krém na ruky, taký malý od Neutrogeny
a parfum ako kedy, nerada sa voňavkujem na verejnosti, lebo ľudia si to radi odsledujú a radi ťa potom budú ohovárať, že kam asi tak ideš..
doklady, kľúče, telefón, peňaženku, hygienické vreckovky a niečo čím sa dá platiť - to je základ...... potom sa to obmieňa v závislosti od okolností...už som v nej mala aj lodičky a nik by to nepovedal
fuuh toho je..nosim to co vacsina uz spomenula, tie zakladne veci, nic zvlastne okrem toho..a sranda pred 4 rokmi som si vystacila s malou kabelkou vo velkosti dlane, teraz musim so sebou nanasat dobre ze nie vrece
Voňavku, deodorant, mobil, hygienické potreby, peňaženku (vysypané peniaze kaje tade, ktorým sa vždy radujem, keď už mám pázdno v peňaženke Kľúče, pero, púder, rúž a tieto SOS pomôcky A doklady samozrejme
Kľúče, mobil, oysterka, ipod, peňaženka, pero, slnečné okuliare, tabak, fľaša s vodou a na dne sa mi vždy povaľujú vypadané filtre, rozsypaný tabak, účtenky a clock-out lístočky.
Penazenka, kluce, mobil, ipod, papierove vreckovky vzdy!, diar a pero, flasa s vodou, obcas ruz ked si ho tam hodim, puzdro na sosovky, kvapky do oci, slnecne okuliare.
vreckovky (aspoň 3 balíčky, v ktorých je po 1 vreckovke xD), bločky, papieriky od žuvačiek, drobné, gumičku, vložku xD
inak mám zvyk vždy všetko vyberať hneď z kabelky keď prídem domov
no a keď mám aj dajakú obrovskú kabelu, tak mám v nej minimum vecí a nechápem jak tam ľudia môžu nosiť celé kozmetické sady, dáždniky, fľaše aneviem čo proste potom mi z tej kabelky ide odpadnúť ruka a človek to nikdy všetko nepotrebuje
Vreckovky (vzdy!!), peniaze, doklady, kluce niekedy, antibakterialny gel, tampony ked viem, ze kramy sa blizia balzam na pery, sluchatka, niekedy ked idem na dlhsiu cestu tak aj externu nabijacku
akože dosť je rozdiel, že čo tam potrebujem mať a čo tam mám
lebo normálne mi stačia doklady, kľúče, mobil, peňaženka, okuliare, hygienické potreby, sponky, cukor, pero a papier;
v takej väčšej mám aj zrkadielko, malú baterôčku, mini karty a zapaľovač, no a v tej do roboty, ktorú nosím najčastejšie mám teraz veľa vecí, vrátane pohára, obedára, sáčika s tringeltami, plus hrebeň, balzam, korektor, lieky, žuvačky, potrebné i nepotrebné papiere, dáždnik, jablko, mp3 a alkoholický vejár
Mobil, penazenka, zuvacky, cigy, aspon 3 zapalovace, vreckovky, puder, diar, puzdro a roztok na sosovky a este par ponoziek, ktore si chcem vylozit v robote a furt zabudnem!
nosím častejšie batoh ako kabelku a mám tam väčšinou mobil, kľúc,peňaženku, diár, taký fialkový sprej z oriflame,zrkadielko s hrebeňom a pero.. a žuvačky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a zalezi od toho kam idem, ale zakladna vybava je penazenka, kluce, mobil, flasa s vodou, zuvacky a hreben a gumicka... a viac sa mi tam nezmesti
hm vlastne toho nosim dost vela
kľúče, občas cukríky (mentolové) voňavku, dezodorant
ale des som ju mala so sebou a mala som v nej okrem penazi i balzam, vonavku a sestrine cigy
kedysi som nosievala aj skladací nožík, no stratila som ho
a parfum ako kedy, nerada sa voňavkujem na verejnosti, lebo ľudia si to radi odsledujú a radi ťa potom budú ohovárať, že kam asi tak ideš..
mobily, kľúče, peňaženku, fľašu, pero, fixku, poznámkový blok, vreckovky, vlhčené vreckovky, gél na ruky, spork, mapu Česka, igelitku
inak mám zvyk vždy všetko vyberať hneď z kabelky keď prídem domov
no a keď mám aj dajakú obrovskú kabelu, tak mám v nej minimum vecí a nechápem jak tam ľudia môžu nosiť celé kozmetické sady, dáždniky, fľaše aneviem čo proste potom mi z tej kabelky ide odpadnúť ruka a človek to nikdy všetko nepotrebuje
soľnička!!!!JESSSS!
lebo normálne mi stačia doklady, kľúče, mobil, peňaženka, okuliare, hygienické potreby, sponky, cukor, pero a papier;
v takej väčšej mám aj zrkadielko, malú baterôčku, mini karty a zapaľovač, no a v tej do roboty, ktorú nosím najčastejšie mám teraz veľa vecí, vrátane pohára, obedára, sáčika s tringeltami, plus hrebeň, balzam, korektor, lieky, žuvačky, potrebné i nepotrebné papiere, dáždnik, jablko, mp3 a alkoholický vejár
aký je to alkoholický vejár?
najradšej som bez kabelky/ruksaku.
a veci mám pohádzané v plátenke.
:happy: