Pohodu, Colours, Grape
prejsť hrebeňovku Roháčov, Nízkych Tatier, Barborskú cestu, Veporské vrchy
vystúpiť na Gerlach, Babiu horu, Triglav a pocestovať Slovinsko
tam i tu pochodiť ferraty
prijal som pozvanie do Innsbrucku
a ak náhodou vydá dovolenka a peniaze, tak pocestovať aj Island
splniť starkej sen - vziať ju do Škótska
začať pravidelne organizovať vlastný pubkvíz
začať pravidelne blogovať niekde mimo Birdz
a ďalšie, menej reálne veci...
Kyjev, praca, urobit si nejaky certifikat PM, zacat sa fakt venovat nemcine, zacat sa fskt venovat zdravsej strave a cviceniu, nu jork, upgrejdnut auto, island.. zatial som dosla len na toto
Naucit sa niecomu, alebo aspon poznat cestu k tom, ako sa zlepsit. Chcem robit nieco ine, poznat dievca, ktore bude pri mne vo vselijakych situaciach a rad by som, aby som nemusel riesit neustale nejake nezmyselne problemy z minulosti mojej rodiny.
Prihlásila som sa opäť na kurz jogy a chcem to zobrať trochu vážnejšie, aj behať by som mala poctivejšie. Vo februári návštívim obľúbenú Prahu a koncert Highly Suspect, v marci si dám túričku v Tatrách a spomienkový koncert HTčka, chcem si začať robiť vodičák a mám kúpený lístok na Pohodu. Ešte by sme s mužom radi stihli svadobnú cestu, ale zatiaľ nevedno kam.
Rada by som viac čítala a tiež pozerala viac dobrých filmov, lebo teraz fičím len na seriáloch.
Chcem sa viac stretávať s kamarátmi a tiež viac odpočívať než tento rok. A prežiť to v práci v zdraví
všetko mám, dom, chatu dve auta, strašne moc éčiek, "všade som bol, všetko videl a všetko zažil"....
predo mnou je dátum 4.1.2018, ktorý sa mi znova vysníval a plný očakávania budem sledovať čo sa stane...
ostáva mi jedno rozhodnutie, presťahovať či nepresťahovať sa na nejaký čas do Paríža, zdedil som tam majetok a neviem čo s ním...
napokon uvidíme čo nám život prinesie...
Napísať bakalarku, urobiť štátnice, dostať sa na Mgr, presťahovať sa do iného bytu, tráviť viac času s rodinou, postúpiť v práci o pozíciu vyššie prečítať aspoň 10 kníh, ísť na dovolenku s frajerom, poslať rodičov na dovolenku... To je to najhlavnejsie čo mi napadá
Začať výšku
Nájsť si novú robotu
Presťahovať sa do väčšieho bytu
Viac cvičiť, hlavne PD a vzdušnú akrobaciu
Naučiť sa fotiť s polaroidom
Ísť na peknú dovolenku, zatiaľ to vidím na Tatry na jar a Maroko niekedy na jeseň
Ísť na Mighty sounds, možno Uprising alebo nejaký menší rockový festival
Chatovica s bývalými spolužiakmi
- pravidelne cvičiť a udržať si váhu a postavu akú budem chcieť
- presťahovať sa (čo sa stane) a nájsť si fajn prácu
- rozšíriť svoj sociálny život o niečo viac a o ľudí s ktorými si budem rozumieť a budú na tom intelektuálne podobne mne nech máme toho veľa spoločného
- a vytvoriť si svoj vlastný slobodný systém života a návyky ktoré ma budú čo najviac rozvíjať ako osobu
- zvysit majetok aspon o 1000%
- zvysit navstevnost blogu ( » freedomnode.com) aspon o 1000%
- kupit aspon 1 nehnutelnost, idealne 2-3 (kazdu v inej krajine)
- zit s priatelkou
- zdvojnasobit zasoby XMR (Monero)
- konecne sa pozriet na vychodne pobrezie Taiwanu
- rebrandovat a zacat znova pisat na » mariodian.com
- kupit si vacsiu motorku (aspon 250cc)
- ziskat trvaly pobyt na Taiwane
- prispiet kodom aspon do 2 open source projektov
- menej oddychovat a byt produktivnejsi
Zblizit sa opat s ludmi
Priatelstva!
Vztah
Joga
Ukoncit zatial najdolezitejsi pracovny projekt
Buď sa posunut na omnoho lepsiu poziciu u nas alebo hladat novu pracu a financne si moc polepsit
Dokoncit rekonštrukciu svojho bytu
Dovolenka, more, s mamkou oslava jej 50tky
Venovat sa dusi, pokracovat v terapii, akceptovat co sa stalo tento rok
Viac svet 'prežívať'
Konecne si urobit papiere na auto lebo ich robim pomali 2 5 roka v Cr tam nic tak som skusil doma na Sk a tu tiez nic pretoze si mylim strany este teraz mi skoncil rok zakaz ale to je uz iny pribeh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
prejsť hrebeňovku Roháčov, Nízkych Tatier, Barborskú cestu, Veporské vrchy
vystúpiť na Gerlach, Babiu horu, Triglav a pocestovať Slovinsko
tam i tu pochodiť ferraty
prijal som pozvanie do Innsbrucku
a ak náhodou vydá dovolenka a peniaze, tak pocestovať aj Island
splniť starkej sen - vziať ju do Škótska
začať pravidelne organizovať vlastný pubkvíz
začať pravidelne blogovať niekde mimo Birdz
a ďalšie, menej reálne veci...
» birdz.sk/sponkabob/obraz...
Rada by som viac čítala a tiež pozerala viac dobrých filmov, lebo teraz fičím len na seriáloch.
Chcem sa viac stretávať s kamarátmi a tiež viac odpočívať než tento rok. A prežiť to v práci v zdraví
predo mnou je dátum 4.1.2018, ktorý sa mi znova vysníval a plný očakávania budem sledovať čo sa stane...
ostáva mi jedno rozhodnutie, presťahovať či nepresťahovať sa na nejaký čas do Paríža, zdedil som tam majetok a neviem čo s ním...
napokon uvidíme čo nám život prinesie...
Nájsť si novú robotu
Presťahovať sa do väčšieho bytu
Viac cvičiť, hlavne PD a vzdušnú akrobaciu
Naučiť sa fotiť s polaroidom
Ísť na peknú dovolenku, zatiaľ to vidím na Tatry na jar a Maroko niekedy na jeseň
Ísť na Mighty sounds, možno Uprising alebo nejaký menší rockový festival
Chatovica s bývalými spolužiakmi
- presťahovať sa (čo sa stane) a nájsť si fajn prácu
- rozšíriť svoj sociálny život o niečo viac a o ľudí s ktorými si budem rozumieť a budú na tom intelektuálne podobne mne nech máme toho veľa spoločného
- a vytvoriť si svoj vlastný slobodný systém života a návyky ktoré ma budú čo najviac rozvíjať ako osobu
- zvysit majetok aspon o 1000%
- zvysit navstevnost blogu ( » freedomnode.com) aspon o 1000%
- kupit aspon 1 nehnutelnost, idealne 2-3 (kazdu v inej krajine)
- zit s priatelkou
- zdvojnasobit zasoby XMR (Monero)
- konecne sa pozriet na vychodne pobrezie Taiwanu
- rebrandovat a zacat znova pisat na » mariodian.com
- kupit si vacsiu motorku (aspon 250cc)
- ziskat trvaly pobyt na Taiwane
- prispiet kodom aspon do 2 open source projektov
- menej oddychovat a byt produktivnejsi
Priatelstva!
Vztah
Joga
Ukoncit zatial najdolezitejsi pracovny projekt
Buď sa posunut na omnoho lepsiu poziciu u nas alebo hladat novu pracu a financne si moc polepsit
Dokoncit rekonštrukciu svojho bytu
Dovolenka, more, s mamkou oslava jej 50tky
Venovat sa dusi, pokracovat v terapii, akceptovat co sa stalo tento rok
Viac svet 'prežívať'
Urobit jedny statnice a obhajit diplomku
Ist do USA na leto
Najst si konecne pracu v obore
Zacat sa ucit nemcinu