@fxx rozky s cim? a vianocka s lekvarom ci len maslom?
a aby som sa ja vyjadril za seba - neviem, ako kedy...dakedy cerealie, dakedy chleba so sunkou, aj halusky som uz mal narano...ono to vacsinou zalezi od toho, kolko casu uplynulo odkedy som vstal...ak mam jest hned po prebudeni, najradsej by som nejedol nic...ale ked uz nejaky ten cas prejde, tak si rad dam klobasu alebo slaninu, alebo full english breakfast trebars aj
ale nechapem ludi, co zakazdym jedia to iste, alebo prakticky to iste...to by som zosalel...dokazem to jest 2-3 mesiace, ale potom musim zmenit.
Vraj "chleba" v nominatíve - hanba ti! Zaujímavé je vidieť, koľkí ľudia si dobrovoľne spôsobujú zdravotné ťažkosti dobrovoľným vynechávaním najdôležitejšieho jedla dňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a aby som sa ja vyjadril za seba - neviem, ako kedy...dakedy cerealie, dakedy chleba so sunkou, aj halusky som uz mal narano...ono to vacsinou zalezi od toho, kolko casu uplynulo odkedy som vstal...ak mam jest hned po prebudeni, najradsej by som nejedol nic...ale ked uz nejaky ten cas prejde, tak si rad dam klobasu alebo slaninu, alebo full english breakfast trebars aj
ale nechapem ludi, co zakazdym jedia to iste, alebo prakticky to iste...to by som zosalel...dokazem to jest 2-3 mesiace, ale potom musim zmenit.
sorry ze tak vyzvedam ale na taketo temy mam slabost aj kamosov vonku hockedy sa pytam co jedli na obed a tak celkom do detailov obvykle
to keby som bol rano taky hladny, aby som zjedol tolko toho a vypil, tak by som si radsej uz daco slane...chleba s dacim alebo prazenicu alebo tak..
a cez vikendy vacsinou na ranajky mavam obed,alebo dajaky jogurt si dam ak vstanem skorej...a kava k tomu to sa rozumie samo sebou