Čo mi chýba ku šťastiu....resp. čo je podľa mňa šťastie, kedže mi k nemu niečo chýba.....
Názov je aj samo o sebe uz otázkou a druhou otázkou na zamyslenie, tak sa teda zamyslime a prispejme k tejto téme, ktorá je relatívnou na všetky strany, aké nás len môžu napadnúť
Nechapem zmysel tejto temy. Stastie je pojem, pod ktorym si kazdy predstavuje nieco ine.
Vecsina ludi to ma klasiku, rodina, peniaze, dom, auto. Niekto ma pod pojmom stastie nieco ine, pomahat druhym, stat sa spevackou, masovy vrah ma mozno pod pojmom stastie predstavu o zabity co najviac ludi. Je to proste jeho stastie.
šťastie je relatívna vec...nikdy nevieš kedy príde a kedy ťa opustí...len jednoducho v ten moment vieš, že je s tebou...nič viac. Myslím, že keď sa prestaneš zapodievať jeho podstatou a začneš pre to svoje šťastie niečo robiť aj reálne, tak nakoniec budeš šťastná
It...ja som stastna, napriek vsetkym negativam...by som momentalny stav nazvala stastnym....lebo proste....chlap na mieste, citlivy, moj,(mlady...a ja mam paru dobru ...ale ak na to kuk z pohladu mojich deti....tragicky...bh...co je stastie vlastne?????
mne k stastiu nic nechýba, som štastná ale je pár vecí pre ktoré by som mohla byť ešte štastnejšie, neviem pomenovať čo je štastie, proste ked sa ti nieco darí, niečo ti ide, niečo ta naplna, tak máš štastie
Nejak ste ma nepochopili.....tu nejde o relatívny pojem šťastie ako taký, že hladajme univerzálne šťastie, niečo pri čom je kazdý happy......ale o to, ze ako vieme, ze nam nieco chýba ku šťastiu, aj napriek tomu,že vieme, ze šťastie sa nedá definovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Vecsina ludi to ma klasiku, rodina, peniaze, dom, auto. Niekto ma pod pojmom stastie nieco ine, pomahat druhym, stat sa spevackou, masovy vrah ma mozno pod pojmom stastie predstavu o zabity co najviac ludi. Je to proste jeho stastie.