no myslim si, ze by to bolo dobre. Na jednej stranke to aj je. Dozvies sa, kto bo v tvojom profile. Doslova bolo tame este to, kolko bodov ti dal ten doticny, za tvoju webku a tak dalej.
Ja by som to vsetko priivital aj tie blogy äi ked nie casto blogujem)
Musim suhlasit s Tashirou v bode 1 - aj mne chyba v TS policko na oznacenie vsetkych sprav 'jednym tahom'
A nedavno mi napadlo nieco, co by som privitala, ale to je asi take prilis.. Totiz, upratovala som A napadlo mi, ci by nebolo fajn, keby tu bolo nieco ako inzercia, viete, ked mate doma nieco, coho by ste sa radi zbavili, alebo naopak, nieco hladate.. A su to len drobne hluposti, kvoli ktorym si nebudete davat seriozny inzerat niekam do SME
Mna by potesilo, keby vo forach, do ktorych som nieco napisala v sekcii moje komenty ukazovalo,ze v kotom fore su neprecitane prispevky....ze by sa to niecim vyznacilo alebo take nieco, lebo sa mi nechce klikat stale na nejake fora a pozerat, ci dakto nieco nove napisal, alebo nie...(mozno som len sprosta, ze to tu nevidim)....
a este daco ma napadlo....podla mna by vyhodnotenie ankety malo naskocit az potom, co niekto zahlasuje, jednak to budi zvedavost a ludia skor budu hlasovat, a jednak to dost ovplivnuje nazor, ked niekto vidi za co vacsina hlasovala....
myslim si ze by bolo dobre keby sa dali ankety a diskusie zakladat po katsej dobe...a kedze este birdz welmi nepoznam zatial som nenasla ziadnu inu ,,chybicku krasy,,
Caute,
viete mi pls poradit, kam zmizlo Geo-Birdz, ci ako sa to volalo? Ze som si pozeral, ze napriklad, ktori uzivatelia su z NZ? Chyba mi to tu.... Diky
moznost editovat vlastne prispevki a komentare po odoslani. predsa len..obcas sa stane ze sa clovek pomyli a odosle a nema moznost to uz opravit. a este moznost vypnut odkazovac a komentare. predsa len...nie kazdi je tolerantny a nie kazdemu sa musi paci fotka alebo daco ine. tak moznost to vypnut by uvytalo asi viacej ludi. a este moznost spravit na TS ignore list. proste uzivatel ktori otravuje aj po viacerich upozorneniach ze clovek nema chut si z nim pisat tak ho tam da uzivetel a uz mu ten doticni nebude moct napisat. ale bude to platit len na doticneho. takze moze pisat inemu uzivatelovy ale nie tomu ktoreho otravoval.ale bude zase aj moznost ho dat prec z igonre listu a bude mu moct opet pisat,predsa len..poniektori sa po case uvedomia a su v pohode. neviem ci som sa vyjadril spravne a zrozumitelne. predsa len..slovencina mi este trocha robi problemy no nic.
Ešte by sa mi tu zišla funkcia uložiť rozpísaný blog. Pretože teraz som začal písať ale musel som odísť a tak som si musel zavrieť birdz aj s nedokončeným blogom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja by som to vsetko priivital aj tie blogy äi ked nie casto blogujem)
pocitadlo sprav? Take dco tam je nie?
Ale bolo by to dobre. toto by bral ano ano ano
Hlavne ten 4.bod sa mi pozdava.
A nedavno mi napadlo nieco, co by som privitala, ale to je asi take prilis.. Totiz, upratovala som A napadlo mi, ci by nebolo fajn, keby tu bolo nieco ako inzercia, viete, ked mate doma nieco, coho by ste sa radi zbavili, alebo naopak, nieco hladate.. A su to len drobne hluposti, kvoli ktorym si nebudete davat seriozny inzerat niekam do SME
ked si chcem vyhladat ci tu uz nejaka tema nie je, tak nemam inu moznost len si prejst komplet zalozene temy?? ved to je absurdne...
viete mi pls poradit, kam zmizlo Geo-Birdz, ci ako sa to volalo? Ze som si pozeral, ze napriklad, ktori uzivatelia su z NZ? Chyba mi to tu.... Diky
a ešte by bolo fajn vidieť, kto navštívil náš profil a tak isto mazanie a opravovanie vlastných príspevkov, alebo založených tém
Páči sa mi nápad "Kto videl môj profil"