Toto je presne jedny z tých ankiet čo som hovoril v predchádzajúcom fóre.Dal by som aj päť odpovedí naraz a bolo by.Ako sa mi môže na jari páčiť len jedna vec?
nič..... ja jar priam neznášam.. lebo sa mi topí sneh a vtedy viem, že zasa do ďalšieho snehu nebudem mať väčší pohyb... a na jar mi začne vystrájať alergia.. tak sa ´´teším´´
ja mám rada dúhu,čo je zvyčajne po jarnom daždi,suché cesty bez snehu aaa žeeee...že už budem môcť čítať knihy na terase vonku na slničku juuuu chcem jar
Nič z uvedeného, ja milujem iba jesenné obdobie.
Ale je fajn, že sa oteplí, nemusím nosiť čižmy (túto zimu som aj tak prežila len v botaskách), neroztrieštim si kostrč pri páde na ľade, autobusy nevynechávajú štyri spoje za sebou, denné svetlo nie je len len medzi jedenástou a trinástou hodinou...
A ešte milujem, ako do mňa každý hučí (vrátane deväťročných detí), aby som nosila vetrovku.
sú tam chyby ,ale to neznamená že by sa anketa musela mazať ani ty nejsi bezchybná,ty zase niečo iné neovládaš a miesto odpovedania na anketu sa tu podhadzujú chyby díki tym ktorý to prešly bez povšimnutia a sory keď nahodou tu najdete hrubku nejsom dokonala no a čo viem zas iné veci čo napríklad nemusiš vedieť ty nič v zlom ale už ma štve ako sa tu zastavuje pár ludí pre banálne chyby....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
-ako všetko kvitne
-spev vtákov
-zeleň
-snežienky
a ináč čerešne sú v lete
Btw, obdobÝ?!
kvItne
Ale je fajn, že sa oteplí, nemusím nosiť čižmy (túto zimu som aj tak prežila len v botaskách), neroztrieštim si kostrč pri páde na ľade, autobusy nevynechávajú štyri spoje za sebou, denné svetlo nie je len len medzi jedenástou a trinástou hodinou...
A ešte milujem, ako do mňa každý hučí (vrátane deväťročných detí), aby som nosila vetrovku.