no mercury je dost tlak, to je pravda. aj ten z A-HA je husty a velmi rad mam aj Mathewa Bellamyho z Muse. A jasne, ze je kopu dalsich super a kazdemu sa moze pacit iny hlas
A zo spevacok...Roisin Murphy ma skvely hlas a Andrea Corr ho ma velmi prijemny. A dalsi ma nenapadaju, ktori sa mi dako vynimocne pacia...
este James LaBrie vlastne, akurat ten hm...no spieva paradne, ale farba a jedno s druhym sa mi az tak velmi nepaci, ze by som dako bol z toho mimo
no určite veľa..áno Fredy bol super..aj Dickinson je úplne úžasný...ale podľa mňa má skvelý hlas aj napr James Brown.. Whitney Houston (tie výšky) a taký Michael Jackson je nenahraditeľný...alebo Michael Kiske ..čo ja viem..je ich strašne veľa s výnimočným hlasom a to som si istá že ich ešte veľa nepoznám...operný speváci sú podľa mňa fascinujúci..tí majú špeciálny obdiv u mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A zo spevacok...Roisin Murphy ma skvely hlas a Andrea Corr ho ma velmi prijemny. A dalsi ma nenapadaju, ktori sa mi dako vynimocne pacia...
este James LaBrie vlastne, akurat ten hm...no spieva paradne, ale farba a jedno s druhym sa mi az tak velmi nepaci, ze by som dako bol z toho mimo
a páči sa mi aj hlások Roberta Smitha, a jasne, Freddie Mercury
zo žien Whitney Huston, či ako sa píše
a tak mam rada mnohych... sa mi teraz nechce menovat, ale asi vsetci z mojich oblubenych skupin