taktaak kombinácia... ale najviac zo všetkého asi tá láska, lebo to može byť aj láska k rodine, priatelom (aj ked to znie divne možno) ale treba ju k životu
myslim si, ze v 15 este nemozem povedat, ze viem, co je zmyslom mojho zivota.. a to si myslim aj o inych... o zmysle zivota mozu hovorit skuseni ludia, ktori maju uz ako taky vek.. je to relativne... mozno laska? mozno kariera? mozno pokojny zivot? mozno pomoc ludom? mozno ambicie zmenit tento svet k lepsiemu? takze povedat...
zmysel života nieje.. je to iba v podvedomi či ste šťastny koli niečomu, čo je sebecke...jedna vec nemože byť zmysel života...či je to rodina priatelia atd.....prečo by mal mať život zmysel.. moj život moc zmysel nemá ja som zmysel svojho života ked si to vezmem.
vsetky tieto ingrediencie, ked su primiesane do jednej torty maju vyznam aby sme do nej zakusli......alebo jednoduchsie ..... vsetko vyssie spomenute utvara dokonaly celok aby nas zivot mal zmysel ..... pokial nastane niekde nerovnovaha resp. niecoho je menej coho by sme potrebovali viac .... tak vtedy pocitujeme akysi pocit nechuti k zivotu ..... podla mna ak by sme sa ponad to dokazali povzniest a dorovnat nerovnovahu .... neboli by tu samovrazdy mladych a pod.
(odpoved ktora by mohla byt zverejnena vo viacerych diskusiach o zivote )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
BzZzz...
zmysel života nieje.. je to iba v podvedomi či ste šťastny koli niečomu, čo je sebecke...jedna vec nemože byť zmysel života...či je to rodina priatelia atd.....prečo by mal mať život zmysel.. moj život moc zmysel nemá ja som zmysel svojho života ked si to vezmem.
hudba, kreslenie, smiech su zmyslami mojho zivota x)
(odpoved ktora by mohla byt zverejnena vo viacerych diskusiach o zivote )