radsej sexu bez lasky hehehe no u mna sa vyplatilo ze kazdy hovori aky je sex z lasky uzasny u mna to bolo naopak sex bez lasky s jednym typkom fuuu skoro som odpadla to bolo take milovanie ako keby som s nim chodila dlhe roky bolo to skvele a to sme sa videli prvykrat
"uz vidim jak by 66,7% dokazala mat lasku bez sexu vydrzali by ste tyzden a potom by ste si museli najst niekoho na jebacku stetky a kurevnici"
TYZDEN? preboha.. kludne by som koli tomu druhemu vydrzala aj cely zivot bez sexu ved ine praktiky mozme "pouzivat" nie? ak by som ho naozaj milovala. a uplne bez VSETKEHO by som vydrzala kludne aj rok neboj sa, viem preco to hovorim
@kissmeplease no to by som chcel vidiet teda naozaj ak ma ten muz nejaky problem a nemoze mat sex,tak je to s hladanim partnerky naozaj velmi tazke a musi si najst taku ktora tiez nemoze mat sex...kruta realita hovorte si co chcete,je to tak a ticho
Myslím, že v tejto ankete hlasovať neviem, obe možnosti sú príliš nekompletné, každá v absencii konkrétneho elementu - either ways it won"t work...vyberám si možnosť "sex bez lásky s paralelnou láskou bez sexu"
ked chcete bezhranicnu obetavu a vernu lasku bez sexu - kupte si psa! Ak mam dat niektorej z tychto moznosti prednost.....tak momentalne chcem viac poriadny dobry sex bez lasky.
ani jednemu...jasne..laska bez sexu sa da, ale nie dlhodobo...a naopak sex bez lasky sa tiez da, ale nie dlhodobo...teda daju sa obe varianty, ale je to imho na figu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
akoze o prostitutkach nehovorime to niesu zeny
Fuj ale tak !! muzatky a ciganky .. su predmet nie zena poznas take?
"uz vidim jak by 66,7% dokazala mat lasku bez sexu vydrzali by ste tyzden a potom by ste si museli najst niekoho na jebacku stetky a kurevnici"
TYZDEN? preboha.. kludne by som koli tomu druhemu vydrzala aj cely zivot bez sexu ved ine praktiky mozme "pouzivat" nie? ak by som ho naozaj milovala. a uplne bez VSETKEHO by som vydrzala kludne aj rok neboj sa, viem preco to hovorim
dobre, tak.. možno celý život by som nevydržala ale rok možno aj viac by ma nezabil...
vieš aké to musí byť po pár rokoch s niekým?
no lebo ty v 14tich musis excelovat
@george90 zlá otázka...