Ahojte. Mám 12 rokov a som do chalana v mojom veku. Stretávam sa s ním keď ideme na Hip Hop s kamoškami. Neviem čo mu mám povedať. Hanbím sa. Mňa napadlo, že prvé čo poviem je že: Či nepôjdeme niekedy von? Ja neviem... Skúste mi dať nejaké rady.
Ak som správne pochopil,tak všetci (ty,kamošky,ten chalan) tancujete hiphop? Tak začni konverzáciu o tom, napríklad ho pochváľ, že to ako sa krútil na malíčku, to bolo super, a potom pokračuj k tomu,či by nechcel ísť niekedy von. Nič lepšie sa už asi vymyslieť nedá, aj dospelí majú častokrát s nadväzovaním kontaktov problémy, proste to treba skúsiť jednoduchým spôsobom,príliš nešpekulovať,lebo šanca odpláva.
"Či nepôjdeme niekedy von?"
Nie, nepozývaj ho takto von.
Pôsobila by si slabým dojmom.
Prídi za ním a hovor: Ahoj, ako žiješ?
On povie niečo ako: Čáuu, v pohode a ty?
Potom to už rozvíjaj a bav sa s ním chvílku a na konci hovor:
Kámo, musíme ísť niekedy von. Dlho sme neboli
Samozrejme to musíš povedať takým sebavedomým hlasom.
Good luck
Ja som sa v svojich 12 r.hrala "v piesku" a nikoho som nelubila( neodsudzujem..na tom nie je nic zle)..len chcem napisat ze to rychla doba ked v 12 prveho tak v 18 .?.
Mne keby to povies v tom veku tak by mi to bolo jedno mne bolo ukradnute kto ma chce ani som nevedel co to je a naco by mi to bolo dobré (ale nie mal som frajerku v 11 rokoch ) ale je to skoro clovek tam je na take veci citlivý ked to zle dopadne budes mat taky starter pack do zivota ze ti to netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nie, nepozývaj ho takto von.
Pôsobila by si slabým dojmom.
Prídi za ním a hovor: Ahoj, ako žiješ?
On povie niečo ako: Čáuu, v pohode a ty?
Potom to už rozvíjaj a bav sa s ním chvílku a na konci hovor:
Kámo, musíme ísť niekedy von. Dlho sme neboli
Samozrejme to musíš povedať takým sebavedomým hlasom.
Good luck