ehm dlho som sa snažila vzbudzovať u ostatných dojem že nie som vymletá štrnástka, ktorú trápia len chalani a klebety. Ale bohužiaľ som len obyčajná 14. Prejdem teda k veci. Jeden môj spolužiak sa okolo mňa už dlhšie obšmietal. Spýtala som sa ho či sa mu
Neviem naco si sa ho pytala mas zbytocny problem. Radsej nech ma povazuju za nechapavca, ktory nevidi signaly, ako keby som sa mal zaoberat vymyslanim dostatocnych vyhovoriek, ako druheho nezranit.
V zaciatocnom stadiu staci prejavovat nezaujem a jedinec sa na to vykasle, nez sa na teba namota este viac.
Teraz je to vonku a musis sa s tym zaoberat, uz je to tvoja zodpovednost. Predtym nebola.
keď si sa ho nebála priamo opýtať, je na čase, aby si dala priamo najavo ako sa veci majú.... alebo nerob nič, nechaj to tak a môžeš počkať, kým ho to prejde.... samozrejme, ak ho to prejde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ďakujem za rady
Keď už nič iné aspom sa nad sebov zamyslí a pochopí.
V zaciatocnom stadiu staci prejavovat nezaujem a jedinec sa na to vykasle, nez sa na teba namota este viac.
Teraz je to vonku a musis sa s tym zaoberat, uz je to tvoja zodpovednost. Predtym nebola.
uz si to nacala, co si si navarila si aj zjedz..