na birdzi mám akurát dve posledné pošty na ktoré som neodpísala a to "awojki" a "čauko, pokecáš?"... no a potom ešte od jedného, ktorý napísal, či mu neukážem svoje nožky, čo som mu odpísala že je zvrhlík...
Nič v zmysle že ako sa máš, na to som alergická. A hlavne po tom, ako hrávam hru Dobyvatel, pretože tam sa na to pýta takmer každý. A fakt sa mi nechce zakaždým odpisovať: Normálne.
Najlepší je nezáväzný koment niečoho (fotky, blogu...), len nemáš istotu, či ten dotyčný aj odpíše. Sú ľudia, ktorí si neradi píšu cez internet, ako napríklad ja.
väčšinou píšu mne ... a keď napíšu tak je to niečo také : spravíš fajku? alebo Ahoj ako? Popíšeme ... ja cudzím nezvyknem písať keď tak len čisto zo zvedavosti napíšem niečo ako Ahoj ako ?
Ak sa neznámy človek snaží nadviazať kontakt cez "ako sa máš?" tak zvyčajne nereagujem. Toto sa podľa mňa fakt nehodí na nadviazanie rozhovoru. Zväčša sa snažím začať spoločným záujmom, nejakým komentom a taak
A ešte by ma veľmi zaujímalo, čo by ten človek odpísal, ak by som na otázku Popíšeme, napísala že dobre (ešte som to neskúšala)... Asi by odpísal, že Ako sa máš? (neviem či by mal fantáziu na niečo viac). Táto chatovacia internetová komunikácia sa mi doslova protiví...
Ja mám také nutkanie teraz tu všetkým poposielať TS-ky s tým, čo najviac nemajú radi, keď už to tak pekne väčšina spomenula .. Bohužiaľ, nemám chuť si potom užívať ten ignor .
nepíšem neznamym luďom, ale niekedy sa stane že napíšem ..ale určite nie frazy ktoré sú už otrepané musí to byť výnimočná veta, ktorá sa tak častO nepočuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ked antipokecový clovek tak taka ktora je uplne ina ako tam byvaju , potom môžte spoločne urážať
Na pokeci stačí "AwOjQy, PiPiSmEnQuJeSH?"
Najlepší je nezáväzný koment niečoho (fotky, blogu...), len nemáš istotu, či ten dotyčný aj odpíše. Sú ľudia, ktorí si neradi píšu cez internet, ako napríklad ja.
10ľuďom napíš: nedáme sex
10ľuďom: zdar, ako sa máš
10ľuďom: popíšeme
a 10ľuďom všetko dokopy
ja osobne odpíšeš skoro na všetko, keď sa ukáže že je to magor/ka, tak začnem trolliť