@1maso1 MTB to chceš na každú hru takto zakladať anketu, shak už máš 15 rokov, to si mal dosť času sa naučiť používať rozum a mimochodom tá hra je odpad neoplatí sa ani strácať čas so sťahovaním, nie to ešte platiť za to, to by si musel byť riadne krepý
no tiez si myslim ze 40e je vela a hovorite ze je to odpad no ja som to black ops este nehral iba som videl ukazku...a chcem si to kupit lebo to ma vecsina kamosou a chcu aby som to s nimi hral a este mi povedzte ake lepsie hry sa mam hrat?
@1maso1 ak si nehral, tak si zahraj half-life 2, je to uz cosi starsie cize to das aj na max detailoch a original sa da kupit za par eur na steame, pricom ostava ti dlhodoba hratelnost aj po dohrani singlu cez rozne mody a multiplayer
@kolini lol, no super... vela lig a hracov, a co to meni na gameplay? mas ine farby dresov + lepsi tym => jednoduchsia vyhra, a grafiku ani nejdem komentovat kedze tam je len trava a hraci... fifa je hra ktora vydrzi jedine futbalovym fanusikom, sorry, nieje to priklad dobrej hry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
som zvedavy ci mi pojde na 2,27 GHZ i3, 1 GB ATI Radeon, 4 GB RAM.. staci na low detailoch, len nech to neseka
oplati sa iba ak: ma skvely dej a dobru hratelnost resp. je to dlhodoba hra ako FIFA napriklad...
@1maso1 keby mam taku zostavu tak sa uz hram lepsie hry a nie take debiliny ako black ops
to bol velmi dobry priklad.. v ktorej inej hre mas tolko moznosti? tolko lig? hracov? hm? hratelnost perfektna..grafika tiez..
@kolini lol, no super... vela lig a hracov, a co to meni na gameplay? mas ine farby dresov + lepsi tym => jednoduchsia vyhra, a grafiku ani nejdem komentovat kedze tam je len trava a hraci... fifa je hra ktora vydrzi jedine futbalovym fanusikom, sorry, nieje to priklad dobrej hry