mne sa na 100% osvdečil zmysel pre humor, aby sa dievča pri tebe nenudilo. A neskôr samozrejme napr. ruže poslané priamo domov, malé pozornosti, občasné platenie v kaviarniach ( ktoré sa neskôr stáva samozrejmosťou ) atď..
mne sa páči a teda najskôr si všimnem úúúúúsmev....a potom hlavne aby nebola nuda a aby ten dotyčný bol Sám sebou a nemal reči typu: JA MAM bla bla bla, alebo JA A MOJA BYVALA.....to vie totálne odradiť....
súhlasím s raddus, mne sa páčia chalani, čo majú aspon trosku zmysel pre humor a nenudím sa pri nich a hlavne zo seba nerobia veľkých oných, aké auto majú, kolko penazí im dal ich ocko a kolko báb ich chce, lebo sú blondáci...
1.Clovek sa citi stastny ked sa mu do tela uvolnuju endorfiny. Endorfiny sa uvolnuju ked sa dotycny smeje, takze: treba zensku rozosmiat a bude sa citit stastna pri vas!!!!
2.Viac ako 50% informacii prijmame zrakom, bez ohladu na to co sa hovori. Zeny su omnoho citlivejsie tuto "rec tela" vnimat. Takze zaklad je byt vpohode, neklamat, lebo je veeelka sanca ze ta odhalia a hlavne byt prirodzeny
mne sa paci ak je chalan sam sebou proste ked je vtipny tak je to plus ale ak sa len nasilu snazi byt vtipny..no bieda a este dokonale odradi ak je to namysleny egoista proste cely cas len ako na kazdeho kasle a ze tamtoho paka minula tak zmlatil a ze si ide kupit nove nike boty ale ma so sebou len 2 taci tak cimu to bude stacit a bla bla bla...by som vrazdila takych a zas oobrovske plus je ked sa chalan vie spravat aspon trocha napr je mile ked otvori dvere a podobne take zlate to je ...
vsetci tu hovoria len o správaní.....je to dôôležité ale ide aj o výzor....ked je chalan k svetu ide to ľahšie.....a hlavne nebud precitlivený a veľmi chápavý...dievča bude radšej ak niektorým "babským" veciam nebudeš rozumieť
ked sa na nic nehras si taky aky si a prezentujes sa aj so svojimi chybami a beres to tak ze kazdy ich ma napriek tomu mas inteligentny humor a nedavas taketo otazky na portal kde je vela potencionalnych partneriek(to bol vtip
charizma, usmevy, pohlady..ale ne take pohlady...skuitocny vazny preikavy dlahy pohlad jasnee????, potom..tak tprsku nedobytny ...a mne sa hrozne paci ked taky chalan co mi pripada nedobytťny ..urobi nejake gentlemanske gesto..ale vazne..napr take pobozkanie ruky..uf..tak z toho zenske sileju
heh len problem najvacsi je ze kde spoznat do dobre dievca...ja tuzim po jednom dievcati 7 ..opakujem 7 rokov...od ranneho detstva....od kedy sme sa prvy krat videli....na nu uz asi nebdue platit po 7 rokoch ze mam ukazat ci som humorny a podobne...hmmm???
Nerozpravaj len o sebe,zaujimaj sa o nu.Bud vtipny,ked sa ti nieco nepodari,strapni sa so zartom,ale nie velmi,aby si naozaj nebol trapny.Veta typu:no to mi teraz nevyslo,ale aspon vies ze sa snazim je mila.Pozviju na nieco,nech mozete aspon nieco konzumovat ked nastane trapne ticho.SAM SEBOU,SAM SEBOU.Baby nie su vsetky blbe VELA STASTIA
pre Jammal5 ..to je doba..a trena monať..nestrácať čas..a netrápiť sa ilúziou a vašom krásnom vzťahu..nestratíš nič, ked sa jej spýtaš, ako ťa vníma ona..teda...môžeš stratiť klamné ilúzie ..to je všetko..neboj sa..strach je retardér na cestách šťastia..
dakujem...je to strasne dlhy pribeh co ku nej citim a co zazil....kto by mi fakt chcel pomoct neh napise spravu..tu nechcem vsetkym rozpravat ...prepacte....jee to moja naj kamoska...uz som jej povedal asi pred 2 rokmi co k nej citim..vtedy som bol este maly aj ona to viem.....teraz sme najlepsi kamarati....aale posledne 4 tyzdne to zacalo naberat ine sfery...minule som ju bol odprevadit domov aa sme boli v objati 30 minut ...potom povedlaa ze nam asi obom sibe....myslim preto ze sme spoluziaci..keby sme neboli v jednej triede mozno by to bolo inac....mozno ....hmm caff
no asi by mal byt na začiatok sympatickym nemyslim tym swaly alebo niečo take ale proste musi niečim zaujat..zakladom je byt sam sebou a nehrat sa na nejake borca čo on neni to su akože uplni ubožiaci ..
38. 39. : je to pravda len z casti. Chalan ktoreho mam momentalne moc rada (no zatial s nim nic nemam) sa mi sice paci aj wyzorowo lenze namotal si ma na SPRAVANIE. Keby sa nesprawal ako sa sprava tak ho berem len ako "no pekny celkom-tych je miliony" . Ide o spravanie, rec tela, vyjadrovanie, gesta no ako niekto raz povedal - bez sympatii to nejde
na babu strasne zaberaju komplimenty ale zase nepovedz stokilovej ze ma dzivu postavu .....a usmievaj sa a nebud jak pol hovna....a zmysel pre humor musi byt....
lol si pamatam jak som bol na jednom rande a idem s cajou a ja vravim aha tamta je pekna a o 5 metrov dalej zas ona aha tamten je pekny baby musia vsetko vratit
@12 to nie je pravda...mozno si mal taku skusensot ale to potom bola riadna p... ale inak praschy su potrebne ale divvca iba taku k...icku namanis na prachy......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Zabrali basnicky,vyznania,gesta,pohlad..a byt sam sebou...
Neuputas>
urcite viem(a natom som sa uz velakrat popalil)ze dievca na peniaze nezbalis...teda take s ktorým chces nieco viac ako len obycajny sex
pretvarka je dost uboha a zeny to vycítia,ze sa spravas ako k***t a nie si sám sebou
good luck!
1.Clovek sa citi stastny ked sa mu do tela uvolnuju endorfiny. Endorfiny sa uvolnuju ked sa dotycny smeje, takze: treba zensku rozosmiat a bude sa citit stastna pri vas!!!!
2.Viac ako 50% informacii prijmame zrakom, bez ohladu na to co sa hovori. Zeny su omnoho citlivejsie tuto "rec tela" vnimat. Takze zaklad je byt vpohode, neklamat, lebo je veeelka sanca ze ta odhalia a hlavne byt prirodzeny
ale zasa sa k nej nespravaj tak akoby si sa jej bal....
toooo jeee bllleee!!!!!!!!
hehe
44. to aby ste vedeli ake to je