Tak väčšina hlasov už je sčítaná a zatiaľ vychádza, že áno Navyše Íri sú celkom rozumný národ a mali v masmédiách pekné reklamy, ktoré podporovali zväzky, takže myslím, že bigotní ľudia sa začínajú stávať menšinou
@lenkaska1 ono je to podľa mňa do veľkej miery symbolika uznania tých ľudí spoločnosťou (teda v prípade, že už existujú registrované partnerstvá, ktoré umožňujú niektoré výhody ako mať spoločný majetok, poznať zdravotný stav partnera atď.)
ak v niektorej krajine nie sú ani RP (ako napríklad na slovensku), tak to má aj oveľa väčší význam, ako len symboliku.
Áno schvália to ale nestotožňujem sa s tým. Je to des. Minule som čítal článok o tom ako vo Viední plánujú na znak tolerancie zaviesť na prechodoch pre chodcov semafóry, kde bude miesto jednej postavičky 2 rovnakého pohlavia. Ako ak je to symbolika prečo to musia tak zviditeľňovať? Čo to bude nabudúce? A nech si o mne myslí kto chce čo chce. Jedna vec je tolerovať niečo druhá s tým súhlasiť. A nech sa do mňa nikto neobúva mne je tak isto ukradnuté kto s tým suhlasí a neriešim to.
@rocafella to je hovadina, aj feministi sa sťažujú na to že na semafore nie sú postavičky v sukniach a nič sa ešte nezmenilo
je rozdiel medzi toleranciou v normálnych právach a extrémnym prípadom
@rocafella a veď nevieš si prečítať, že to je súčasť kampane? a že sú tam dvojice zo všetkých možných kombinácií pohlaví? to je taká istá symbolika ako keby bolo na billboardoch nalepené ako sa dvaja muži držia za ruky. tí ľudia nebojujú preto aby na semaforoch boli gayovia a nie normálny panáčik, to je len kampaň a za chvíľu to pôjde preč
@grietusha drogy su ilegalne mozno aj pre to, ze na niektore vznika zavislost velmi rychlo, tak aby sme polka republiky neskoncili ako fetaci ako tuna moj brat @batsam
@milgamman to je veľmi slabý argument na to, aby boli ilegálne, keďže ich ilegalita spôsobuje miliónkrát viac problémov a ich legalitou by sa vyriešilo dosť vecí
@rocafella preto si tam napísal henten siahodlhý koment, v ktorom si uviedol niekoľko naozaj závažných dôvodov, prečo ťa to rozčuľuje, áno presne (veľmi blúdne)...
Môžu im na krížovatkých zriadiť semafóry s obrázkami buzerantov lebo nejaka piča z BA sa vyjadrila že keď to majú aj vo Viednbi nebol by špatný nápad to mať aj tu.. Hlavná vec že sa na opravu ciest peniaze nemôžu nájsť ale na také degadentné projekty sa nájdu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ak v niektorej krajine nie sú ani RP (ako napríklad na slovensku), tak to má aj oveľa väčší význam, ako len symboliku.
nejako vysoko rúbeš, daj pozor aby si nespadol na hubu
je rozdiel medzi toleranciou v normálnych právach a extrémnym prípadom
neviem prečo....
robte si čo chcete, ja sa za vaše hriechy zodpovedať nebudem...
neviem
choď sa hrajkať a mne daj pokoj
» www.aktuality.sk/clanok/276237/s...
Tak ešte jeden link
"Len zvláštna forma kampane
@11 to len ukazuje kokotizmus tejto doby, väčší trapas som dlho nevidel , len ma mrzí že je to Viedeň , o Rakúšanoch som mal lepšiu mienku.
na veky...