No prosím poraďte mi . Nie som si istá či sa jednému chalnovi páčim . No čiže každý pondelok čaká kým príde autobus s ktorým idem ja a potom ked idem už id eaj on . Zdraví sa mi aj z diaľky , potom asi pred pár dňami mi napísal aa asi má aj moje číslo ta
súhlasím s holyknight, ak je ten chalan v tvojom veku nemôže to byť iná ako detská láska...ešte pár rôčkov potrvá kým sa to od neho bude dať brať ako niečo vážnejšie...toť môj názor, čo však neznamená že sa mu nepáčiš, pretože to neviem posúdiť...možno je proste len slušne vychovaný (ten autobus a zdravenie)...
No podla mna sa mu urcite pacis,pretoze by si inak nezohnal tvoje cislo a nepisal by ti a este aj to cakanie...urcite sa mu pacis!!!!!!!a vies isto,ze je to jeho cislo???
Nooo a teraz mi zas neopisuje na postu a on zacal mi písať aa už 2 deň neodpísal a aj som mu napísala , že prečo neodpísal . A na servery bol . Ale keď som bola na futbale (on je brankár ) tak s ana mňa pozeral aj sa usmial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov