Mne nikdy nepomohlo ani jedno z toho čo tu je napísané...u mňa pomôže jedine analgetikum
Včera ma tak krásne bolela hlava večer...celú noc...ráno...a ešte asi do jednej poobede čo som sa na to už vysrala a dala si tabletku a medzitým som aj spala,bola vonku, pila...takže jedine tabletka
predvcerom ma v noci bolela hlava no ja som si len polozil ruku cez hlavu a nerozmyslal som ani nad bolestou,proste som vedel ze ma to neboli.no a samozrejme prestalo,to by som to sem inak nepisal.takze tak,vyliecte sa sami a serte na lieky,ničí vam to pečeň
mna ked boli hlava tak idem spat.. ale niekedy len spankom zabijem cely den..(och).. ..ale niekedy ked to je neznesitelne tak vezmem tabletku..takze neviem... ..ale aj ja som pocula ze alpa pomaha....
ziadny alkohol nebol a vody bolo tiez dost potom som zistil, ze mam teplotu tak som dal na vase reakcie typu pospi si a teraz som vstal ako vymeneny vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Včera ma tak krásne bolela hlava večer...celú noc...ráno...a ešte asi do jednej poobede čo som sa na to už vysrala a dala si tabletku a medzitým som aj spala,bola vonku, pila...takže jedine tabletka
ona povedala ze to pomaha...tak som si ho dala (viete aka je balada ked sa vam jogurt roztapa v ustach?) a neuveriteľne sa mi uľavilo...
predvcerom ma v noci bolela hlava no ja som si len polozil ruku cez hlavu a nerozmyslal som ani nad bolestou,proste som vedel ze ma to neboli.no a samozrejme prestalo,to by som to sem inak nepisal.takze tak,vyliecte sa sami a serte na lieky,ničí vam to pečeň