okolie zavidi. preto vravi recicky. .... ja urcite nie. ja by som bol iba rad mal by som aspon predsudky ktore som nikdy nemal ale rozist sa koli takej somarine, nie
ja nechápem ako môžu ludia robiť predsudky podla výzoru, a priam to nenávidím. Ale okoliu by nemalo byť nič do vzťahu iných ludí a ešte do toho ako kto vyzerá
nevravím, že ja sama ľudí podľa vzhľadu nesúdim... občas sa tomu nevyhnem... ale nikdy by som nepovedala "čo na ňom vidíš" niekomu inému. je to jeho vec, a keď je šťastný, mne to môže byť štyri a pol
Predsudky sú jedna vec, ale je veľa vecí, ktoré si nevšimnem v zamilovanosti a okolie mi na ne poukáže. Teda. Je pár ľudí, na ktorých v tomto dám a nikdy by som si nepomyslela, že mi chcú zničiť vzťah alebo čo.
No, ale viem, na čo narážaš a to sú fakt hnusné predsudky. Kamarátka má takého priateľa už vyše troch rokov a krásne im to klape
vies nazor okolia moze byt odlisny ako ten tvoj..no netreba ho zasa podcenovat...clovek v zalubenosti je slepy...a tak prehliada veci,ktore su dolezite...ale tak pokial nejde o nieco co by bolo vazne zavasne tak potom to neries...
jak v 21.? Vsak ludia budu furt drbnuty. Ludia nesu PC, ze napreduju A nedokazal by som opustit milovanu osobu..okolie ma nezaujima...sice ma to sere, ale netrapi.
Ja by som dokázala partnera opustiť kvôli predsudkom okolia.
Hm, aká slabá povaha... ani sa oňho nepobije... Koľkí z vás si to povedali?
Opustila by som ho, ak by som vedela, že tak to bude lepšie. Predsudky totiž neničia len vás, ale i vášho partnera a ktovie, ako by to znášal on/ona. Ak ho milujem (akože toho svojho aj milujem), spravím všetko pre to, aby bol šťastný. Ak by jediným riešením bol rozchod, nezaváham ani sekundu
to by som sa uz davno musela rozist s mojim chlapcom lebo babka ho nema rada a lebo kamosky vravia ze sa ku mne nehodi mam V PICI SECKYCH !!!!!!!! to je moj chalan a ne mojej babky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
skvor by som zacal vrazdit okolie..
Ale určite nie - ľudia každému všetko závidia a chcú druhému len zle. Takže by som určite kvôli tomu nikoho neopúštal...
Vieš ako sa hovorí? Pekné baby sú len pre chalanov bez predstavivosti Ale platí to aj opačne
No, ale viem, na čo narážaš a to sú fakt hnusné predsudky. Kamarátka má takého priateľa už vyše troch rokov a krásne im to klape
Hm, aká slabá povaha... ani sa oňho nepobije... Koľkí z vás si to povedali?
Opustila by som ho, ak by som vedela, že tak to bude lepšie. Predsudky totiž neničia len vás, ale i vášho partnera a ktovie, ako by to znášal on/ona. Ak ho milujem (akože toho svojho aj milujem), spravím všetko pre to, aby bol šťastný. Ak by jediným riešením bol rozchod, nezaváham ani sekundu
Ja by som to nedokázala, nikdy ma okolie (čo sa týka vzťahu) nezaujímalo...