pozrisa na moju fotku a povedz co mam zmenit podla mna radsej selu tvar telo povahu vlastne ma vymazat a nahradit nejakym krasnym svalnatým a este neviem jakým chalanom
som aká som zvykám si už osemnásť rokov, nebudem to teraz meniť.
Áno sú veci na pováženie ale som to ja so všetkým čo ku mne patrí
vadí to niekomu? Nenútim vás koexistovať so mnou...
uplne suhlasim s @9
urcite by sa nieco naslo, ale vsetci na okolo ma akceptuju taku aka som a ja sa tiez nechcem menit... hoci mozno obcas trochu menej tvrdohlavosti by nezaskodilo
z postavy a tvare by sa toho naslo viac.. a potom menej naladovosti, vybusnosti, tvrdohlavosti..myslim,ze z povahy je toho ovela viac..menej uzavreta, prestat sa rozpravat s ludmi ktori tam nie su atd. ...nie je na mne nic vynimocne...mozno keby bolo...ale ako celok nie som strasna...a vobec, naco to furt riesit..
hm.. na vyzore by som toho naslaa velaaaaaaaa... ajajaaj.. a charakterove vlastnosti.. fu takze dam tri neviem povedat nie (teda ako v com pravdaze ), vzdy hladam na kazdom to dobre, do poslednej chviile.. a niekedy som az moc moc moc velky optimista a ta realita mi unika... tak asi tak
asi by som nemenila nic....pretoze keby som hocico z toho co mam zmenila uz by som to nebola ja ale bolo by to nieco umele a nemyslim ze zmenou vyzoru by sa nezmenila aj povaha myslim ze som spokojna zo sebou a pokial su so mnou spokojni aj ludia okolo mna tak som absolutne stastna..
oo zabudla som aj na moju žiarlivosť a schopnosť dôverovať ľuďom, ktoríí nma skalmali.ako to je dobré ja viem iabže ja som taká žiarlivá, že môj chalan nemôže ani pozrieť na inú,(bniežeby pozreal) nemôže si písať s babami a proste najhoršie je, že ja viem že som taká žiarlivá a obmedzujem ho ale mne to vyhovuje aj on je žiarlivý no a eštze pažrvaosť ssom zabudla keĎ na dačo dostanem chuť..neprekáža mi v tom NIČ všetko zdolám keď chcem jesť alebo dstanem na dačo chuť
inak ale ja som narcis milujem sa a som dokonalá lenže moýžno si niekde v sebe všetky moje nedostatkly plne uvedomujem..ale neviem či by som to chcela zmeniť...mňa všetci milujú takto, načo riešiť že chcem byť iná? asi chcem ale to je jedno
Ešte som zabudla hlavnú vec....neznášam na sebe to, ako odsudzujem ľudí a súdim ich pdoľa prvého dojmu , ktorýsa už nikdy nezmení...a nezmení už nič môj názor...rposte je to hrozná vlastnosť..
je vela veci, ktore by som na sebe chcel zmenit a vela vlastnosti, ktore mi nahanaju strach ale keby uz islo ozaj do tuheho, asi by som sa predsa len rozhodol ponechat si ich... je toho viac, co nemam rad, ale nic z toho by som na sebe nemenil
tak asi to ze som niekedy len tak bez priciny neviem preco taka daka neprijemna alebo ako to povedat....alebo protivna...potom to trosku lutujem no a este asi aj to ze som nervacka
asi jedine... mm so dosť žiarliwý tip.... občas to je niečo hrozné....aj keď si powiem že jbm na to.... nie to nepomááhaaa.... ani hlúpa sprcha nepomôže na ktorú sa spolieham keĎ mám nerwy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
alebo čo na tele zmenit? noo tak toho by bolo milionkrat viac
z vlastnosti ziarlivost
Áno sú veci na pováženie ale som to ja so všetkým čo ku mne patrí
vadí to niekomu? Nenútim vás koexistovať so mnou...
z vyzoru? fuuu toho by bolo..
a vlastnosti : az prilisna dobrosrdecnost, lenivost
urcite by sa nieco naslo, ale vsetci na okolo ma akceptuju taku aka som a ja sa tiez nechcem menit... hoci mozno obcas trochu menej tvrdohlavosti by nezaskodilo
z vyzoru asi len vysku- 10 cm by ma potesilo