@mielikki ja mám všeliaké špeciálne spomineky a nedám si na krk vytetovať močenie z piateho poschodia........ale samozrejme mám aj iné
okej, to beriem len si nemyslím že vešiak je niečo na čo keď to niekto uvidí tak si predstaví niečo iné ako vešiak a to že už nikdy nepôjde zozadu na babu s vešiakom na krku......
podľa mňa je @7 veľmi dobrá otázka. lebo mi napadlo buď to, alebo že je to ešte anorektická modelka, tzv. chodiaci vešiak na handry.
keď už tetovanie, tak s nejakým zmyslom... a toto pre mňa zmysel nemá (okrem vyššie napísaného, ale to je skôr urážlivé), ale na druhej strane nikto nevie, aký význam to má pre ňu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale príliš sa mi to nepáči
ale ak si to dáva len preto, aby mal tetovanie, tak nie
proste mal som raz jeden vesiak, mrte dobry vesiak.. a vypestoval som si k nemu hlboky sentimentalny vztah
RLY ? O_o
okej, to beriem len si nemyslím že vešiak je niečo na čo keď to niekto uvidí tak si predstaví niečo iné ako vešiak a to že už nikdy nepôjde zozadu na babu s vešiakom na krku......
ale nie veď jej krk ..idc
keď už tetovanie, tak s nejakým zmyslom... a toto pre mňa zmysel nemá (okrem vyššie napísaného, ale to je skôr urážlivé), ale na druhej strane nikto nevie, aký význam to má pre ňu.