čítam - ak mám čo, kecám - ak mám s kým, alebo ak sa niekto prihovorí, spím - ak som unavený, ale je to len taký akože spánok, učím sa - teda skúšam to, ale dlhšie ako štvrť hodiny mi to nikdy nevydrží, čumím von - ak je pekne, očumujem ostatných - ak sa mi chce a je tam niekto, na koho sa čumí príjemne
V ušiach mp3, chvíľu pozerám do blba, chvíľu sledujem krajinu a nakoniec obvykle zaspím. (A niektorí sa pýtajú, ako dokážem spať v autobuse - pri tom v autobuse sa spí najlepšie )
Keď idem v buse tak často sa rozprávam s kamarátmi ak nejdú so mno tak som zamyslený a pozerám do blba alebo počúvam cudzie prehovory alebo driemem...a v aute a pod. som skoro furt ticho len počúvam rádio...
Pozorujem ľudí... A hovorím si, aké je to divné, že každý pozerá niekam inam - do zeme, von oknom...Hlavne nech sa všetci sa tvária, že tých ostatných spolucestujúcich nevnímajú.
A ak si nezabudnem empédreispieler alebo nie je vybitý, tak počúvam hudbu. Alebo si čítam, pozerám von oknom...
ako kedy.. niekedy spím, niekedy počúvam hudbu, niekedy čítam, niekedy sa so mnou nejaká teta chce veľmi silno porozprávať, niekedy sa bavím so spolužiačkou, už som sa cestou aj učila na skúšku (a to som musela stáť, lebo som si nemala kam sadnúť .. a tak..
počúvam, čítam, driemem, zoznamujem sa so spolucestujúcimi špehujem ostatných cestujúcich a vymýšľam si o nich príbehy alebo ak ideme s partiou tak pijeme
skuste to zariadit tak aby sa dali dat aj dve odpovede lebo ja napr pocuvam hudbu a kukam na krajinu zaroven alebo aj citam knihu no tak takto uz nemozem druhy krat hlasovat amo hol som hlasovat len za jednu moznost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Ak idem vlakom, tak čítam, lúštim, jem, lebo vlaky chodia väčšinou mimo zaujímavých miest, takže veľa toho neuvidím.
Ak nejdem na dané miesto prvýkrát, tak to isté čo vo vlaku v každom dopravnom prostriedku
toto robim rada aj ked cestujem s niekym. nechyba mi nejake rozpravanie, ci podobne. mam rada pocit samoty na cestach.
A ak si nezabudnem empédreispieler alebo nie je vybitý, tak počúvam hudbu. Alebo si čítam, pozerám von oknom...
a v aute sledujem cestu alebo hrám hru na notbuku.
ignorujem otravneho spolucestujuceho (stava sa mi pomerne casto)
spim pozeram z okna citam si pocuvam hudbu pozeram film (vzdy)
to vo vlaku
a do auta sadnem a spim tu dvojhodinovu cestu poznam naspamat. vynimka je bytie hore lebo je pekny vychod slnka
raz za čas sa učím
a predstavujeme si Paríž či Miláno.
A ak má vodič pustené rádio, tak ho počúvam