práve ma to napadlo, koľko ľudí mi už ublížilo a koľko zlých vecí mi povedali ale to najhoršie bolo doslovne : ,,v živote sú a robím niektoré veci úplne zle a ty si nanešťastie jedna z nich"
na stužkovej niekto hodil poznámku pri rozbíjaní krčahu: "...ja nechcem ucho, nezmaturujem" a to som ho držal v ruke
ale nie, nie je nič hrozné, čo by mi niekto povedal. Možno si to iba nepamätám, ale keby to bolo hrozné, asi by som si to pamätal...takže asi mi nikto nič také nepovedal.
bolo toho ...stale si vypočujem čosi ale nejak ma to neberie keďže je to od cudzich, ktorí aj tak maju len nervu pre niečo čo som im spôsobil .... čiže nič take, aspoň si nepamätam
,,mam omnoho lepsich prietelov nez si ty a mirka... uz si s vami nemam co povedat." toto povedal nas najlepsi kamarat, od plienok sme boli spolu a totalne sa na nas vysral... kym neodisiel na inu skolu... na nasej skole sme boli najznamejsia TROJKA BFF... najhorsie je ze nam to povedl cez sms a to sme boli v ten vecer vonku...
určite by sa niečo našlo, ale momentálne si spomeniem skôr na chvíľu, kedy bolo najhoršie, že mi nikto nič nepovedal. viete, keď stojíte s ľuďmi, ktorých považujete za najlepších priateľov, oni sa niekam chystajú, desať minút to pred vami rozoberajú, ale nespýtajú sa, či sa pridáte.
Najhoršie? @ena233 moja ty to vieš čo mi ten Debil-Slepý napísal...cítila som sa ako ku/va a čudujme sa svetu svoju "krásku" odkopol a mne vypisuje svoje "túžby"...diky moc!!! Aspoň sa zasmejem a poviem si aký je chudák.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale tak vseobecne, hm nic extremne aj tak to ide jednym uchom dnu a druhym von...
co si spominam...
ak chceš byť sama sebou tak sa odsťahuj
vypadni z domu preč
"Ty si taká kurva, akú len ťažko možno niekde nájsť." to mi povedal jeden exchalan, ktorý chcel mať sex a ja som ho odmietala...irónia, nie?
ale nie, nie je nič hrozné, čo by mi niekto povedal. Možno si to iba nepamätám, ale keby to bolo hrozné, asi by som si to pamätal...takže asi mi nikto nič také nepovedal.
Ľudia si vedia nehorázne ublížiť, no aj tak tie slová nebudem nikdy brať horšie než...
-ty štetka
-ty prijebaná buzna
-ale si ty riadny kokot
-vieš čo, vykašli sa na to, aj tak na to nemáš.
a tiež "tvoj najlepší a zároveň jediný kamarát" - bývalý spolužiak, keď sme sa dostali do hádky (akoby som mala len toho jedného)