suhlasim s @magorka až na to že mi raz dvakrat trikrat poevdal jeden chalan že ma ľuubi ale ja ho neznašam takze to je takee heh .no ale aj to idiot je to strasnyy a nevie mi to poevdat do ocii musela mi kamoška pomahat aby to zo seba dostal a ptm zase nič až nwm kedy o pol noci mi to poevdal a to sme boli vonku od deviatej bože .no ale ja to neratam do peknych vecii ...takze vlastne nikdy nikto nič!!!!!!!! :¤
@perkele dúfam len, že potom nestláčaš aj svojmu frajerovi hrudník, aby povedal, že ťa miluje! ...no,... ale aj ťahanie za šnúrku by mu asi nebolo príliš príjemné.
"včera som rozmýšľal, aký kvet ti mám kúpiť. žiadny ťa ale nebol hodný"...
bolo to strašne milé počuť aj keď viem, že to nebola pravda a možno to našiel niekde na internete, dojal ma.... síce už spolu nechodíme, ale neľutujem ten čas, ktorý sme prežili...
"Vzdy ma pri tebe napadne jedna vec co som niekde citala... Ze len vynimocny clovek dokaze prehliadnut rozbytu branku a obdivovat krasu kvetov v zahrade" Mozno divne ale nikdy som sa necitil vynimocnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
,,No,ty sa tuším hodíš na štúdium dejín.Vyzeráš ako muzeálny exponát." (mama)
,,A toto bude mať v novembri 20." (mama)
Hahaha.
"Steš hu?!"
-Fuj. Jím.-
bolo to strašne milé počuť aj keď viem, že to nebola pravda a možno to našiel niekde na internete, dojal ma.... síce už spolu nechodíme, ale neľutujem ten čas, ktorý sme prežili...
filip
keď mi priateľ (ex)povedal: ,,ti volio tanto bene mia lesa, chybas mi, dobru noc""
Irónia osudu: o 2 mesiace neskôr mi povedala, že som kurva..
Keď sa na to teraz pozriem...myslela to úprimne?
to co bolo za tela co ti to povedalo?
"máš naozajstný a neopakovateľný talent...ale bohužiaľ iba na plytvanie času iných"
(a to ostatné si nechám pre seba)