vlastne nikdy som nič namáhavé spraviť nemusela keď mi to nedovolili tak mi vysvetlili prečo mi to nedovolili a neskôr som potom pochopila a keď mi to dovolili tak som preto nič spraviť nemusela
buď mi to dovolili alebo nie.. čím viac som o to prosila, tým viac im to išlo na nervy, čiže som skoro nikdy nedostala to čo som chcela takže žiadne namáhavé veci som robiť nemusela... keď bolo nie, tak bolo nie. bodka.
Podla tohoco sa povazuje za detstvo
ked som mala >10.. hm nepametam si nic mozno som sa trieskala o zem ked mi nechceli nieco kupit
ale ked som bola 10< rocny manipulator vzdy som vedela nejak logicky odvodnit a nepriamou cestou mojich rodicov doviest k tomu co chcem bez toho aby si nejak realne uvedomovali ako formujem ich mysel vo svoj prospech... A stalo ma to strasne vela klamania, pretvarok a polopravd a trosku nervov... Vlastne nie je to pekne odomna, priam hnusne ale no bola som egocentricke decko ktore sa na tu akciu proste chcelo dostat /alebo chcelo cokolvek ine
bud bolo nieco dovolene len tak, alebo som sa spytal druheho rodica. Ja som velmi nedobiedzal. Nie tak nie. Darceky som dostaval na vianoce a narodky, spokojny som, len ma sralo, ze sam som nedaval druhym tiez darceky, bo mi furt daco dali, aj ked som to nechcel, len oni, aby som bol rad, ale fakt som uz nic nechcel, dokola mi kupovalo rovnake oblecenie, mikiny, svetre, ponozky a slipy, vzdy som ich mal prebytok. No a ked som ine chcel, tak mi to hned nedali, ze naco. Ked islo o nieco drahsie, som sa aj bal povedat, ze to chcem, aby mi nevynadali, ze co vymyslam. Ale vazim si, ze casom dom dostal aj drahsie darceky, je na mne, aby som im postupne podaroval tiez daco. Je hlupe dostat daco od rodiny. Hlavne, ked mam strasne zavistliveho brata, ktory mi bral peniaze a darceky, co som dostal. Vtedy som nevedel, ze to potrebuje na cigarety. A darceky mi ponicil. Aj teraz ma vyuziva a nadava mi, ze aku mam dobru robotu. Furt zavidi vsetko. Robotu podradnu, nemam vyplatu ako on, ale hlavne stresuje viac, hlavne, ze on podradne roboty ako ja nebude robit, hlavne, ze mi zavidi. No a zhrniem to, nevyvadzal som vacsinou, ak som nemal co som chcel a casom to ku mne prislo. Ale serie ma, ked niekto k tebe pride, ty sa mas dobre, daj mne. Hlavne, ze brat grazel a nadava iba, tak co caka, ze ho budu mat radi. Nedalo sa kratko odpovedat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale nie, neviem..
ked som mala >10.. hm nepametam si nic mozno som sa trieskala o zem ked mi nechceli nieco kupit
ale ked som bola 10< rocny manipulator vzdy som vedela nejak logicky odvodnit a nepriamou cestou mojich rodicov doviest k tomu co chcem bez toho aby si nejak realne uvedomovali ako formujem ich mysel vo svoj prospech... A stalo ma to strasne vela klamania, pretvarok a polopravd a trosku nervov... Vlastne nie je to pekne odomna, priam hnusne ale no bola som egocentricke decko ktore sa na tu akciu proste chcelo dostat /alebo chcelo cokolvek ine