podla mna najneuveritelnejsie, co sa mi stalo v zivote, je moja praca/pozicia vyrastala som s tym, ze ako papulnate dievca bez vysky nic nedokazem (to do mna bolo vtlkane). viem, ze som si svoje miesto vydrela, ale stale ma to niekedy fascinuje. a tiez nestaci len driet. kopa ludi drie, ale maju zly odbor a nikdy nic z toho nebudu mat, alebo maju proste smolu. clovek to velmi pocituje, ked vidi, aka je okolo neho (aj ked nie bezprostredne, teraz myslim skorej krajinu, svet) chudoba, demotivacia, unava a nestastie.
inak si nepamatam nic, co by sa mi stalo take strasne neuveritelne. dnes som videla vial rozborila
Občas sa nám zapne sám televízor po pár minútach, ako ho vypneme a dnes sa zaplo svetlo na zatvorenej chodbe, ktoré je na pohybový senzor inak mi nenapadne nič, ja veľa takých veci zabúdam.. ale občas som mala "veštecké" sny
No pekne a neviem take veci sa stavaju ze uz sa clovek moc ani necuduje... skor sa cudujem ak je niekedy raz za dlhy cas nejaky krajsi den alebo co lebo to uz je pre mna dost neuveritelne
Raz som videl v parku ako veverička skákala z jedného stromu na vetvy vedľajšieho stromu, netrafila a spadla na zem. Viem, že sa to medzi veveričkami asi občas udeje ale prišlo mi to hrozne smiešne v tej chvíli, že aká hlúpa veverica.
už som to tu niekde pisal určite ale raz ked sme s byvalou ležali v jej izbe na posteli ...mala položenú tamburínu horizontalne na radiátore ... proste položene tak že to nemalo ako spadnúť, jedine ak to niekto chytí a posunie ...
no a ležíme si a zrazu sa z ničoho nič začala triasť asi 1 sekundu a až potom padla na zem skoro sme sa od strachu posrali, ťažko sa mi vtedy išlo večer domov, nemohol som ani zaspať čo som si to racionaône nevedel vysvetliť pravdepodobne tam boli mikro otrasy a ona sa len zošuchla..ale ako som už pisal vyššie bolo to napevno položene a pred pádom sa zatriasla...bolo to čudné
Ked som bola mala tak sa mi snivalo ze mi do ucha "vletel" pavuk, ktoreho som mala pri posteli - rano tam pavuk nebol a mala som zalahnute v tom uchu (som si ista ze sa mi to snivalo lebo ten pavuk len tak letel vzduchom ako v nejakej akcnej filmovej scene
Druha vec: ked som mala asi 13-14 rokov, snivalo sa mi ze jedna predajna v meste si otvorila "kaviaren" vo vedlajsej budove a nedavno sa tak naozaj stalo + fakt to cele aj s interierom vyzera velmi podobne ako v tom mojom sne
Neviem, asi slabe ale na nic ine okrem vyssie pisaneho zhasinania poulicnych lamp si nespominam
mne sa stala neuveritelna vec, ze som si nasla taku super pracu bez akejkolvek praxe v odbore v tomto meste s takmer ziadnymi pracovnymi prilezitostami pre nemadarsky hovoriacich obcanov a ze asi ma to tam bude bavit (s tymito ludmi a cokoladkami) aj dlhsie ako polroka-rok
a.. neuveritelne je aj to, ze Yongguk bol 80km odo mna a ja som ho nevidela a necitila a tak
Ja som neuveriteľný smoliar na choroby, ale vždy to musia byť nanajvýš pozoruhodná alebo maximálne divná diagnóza. Normálne chorá (chrípky/angíny/soplíky/alergie na peľ, chlpy, stromy) skoro vôbec nebývam.
Pred štyrmi rokmi, bum, alergia na nikel, yeaaah, mince.
Pred dvoma rokmi mi jebla oblička.
Minulý rok mi diagnostikovali alergiu na slnko. SLNKO. chápete?
hmmm. nevm
pre mna bolo neuveritelne, ze som schytala x mononukleozu (zevraj vacsina ludia to ma tak max 1x do zivota) a oba pripady sa stali v zahranici (teda ze to prepuklo v Macedonsku a v Moskve)
uplne neuveritelne som sa citila po dni stravenom (aj noci) na pusti
neuveritelne pre mna bolo aj,ze ked som bola v Moskve,tak zrovna mala moja guilty pleasure skupina koncert,tak som mohla ist (a listok stal tak 10 eur )
neuveritelne bude, ak zazijem dalsi super koncert vramci tripu v Kaliningrade (proste nechapem,ale tie datumy kedy sa niekam chystam a nieco sa tam deje,co by som chcela je uplne neuveritelne!!)
teraz to bude zniet ako klišé, ale kedysi mi prišlo neuveritelne,ze matwejo raz bude moj frajer
@aidenn prvy x nie,diagnostikovali mi to ako beznu anginu,ale krv mi nebrali. az ked som uz bola doma a neskor moj lekar par mesiacov na to bral krv,tak mi povedal,ze uz vidi z krvi,ze som ju prekonala
Druhy x mi najprv tiez povedali,ze angina,ale zrobili mi krvne testy a tam to vyskocilo
ale dakujem za info takto na vecer dufam,ze tomuto som sa vyhla
@melancholik kľudne to mohlo byť zemetrasenie, aj u nás bývajú slabučké zemetrasenia, ohnisko najčastejších zemetrasení je v okolí Banskej Bystrice U nás sa hocikedy trasú / kývajú listy na kvetoch v kvetináči, ja si to vysvetľujem jemnými otrasmi zeme, pretože raz to potvrdili aj v médiách že vtedy šlo o slabé zemetrasenie, ked sa mi toto znova dialo a potom ešte pár krát ale samozrejme sa to za každým nemedializuje
Raz som bol na oslave a boli na stole naliate poháriky.Ten stôl bol drevený a začal sa na ňom pohybovať jeden pohárik, išiel smerom ku mne. Iba ten jeden pohárik, bolo ich tam asi 5. Nebolo to ani žiadne zemetrasenie, pretože ostatné poháriky stali na mieste a ten sa pohyboval tak 2 minúty...
Hm. Toto nikdy nehovorim, lebo to znie prilis neuveritelne a aj vtedajsej frajerke som to povedal az po niekolkych mesiacoch (dosvedcil mi to neskor cez net chalan ktoreho spomeniem)...
Ale ked som bol sam na blind backpackovat Aziu v zime 2016, v jednej odlahlej provincii Filipin, som si s jednym napoly Filipincom a napoly Americanom (stretli sme sa tam a skamosili sme sa) pozical malu lodku a vybrali sme sa na otvoreny indicky ocean na jeden cca 10 km vzdialeny ostrov, lebo... no, for the glory of satan of course / prislo nam to ako dobry napad.
V polke k veceru prisla burka, a long story short, cele sme to dojebali, cosi sa stalo ze sme sa zacali potapat a nakoniec nas vietor odvial na skalnate utesy kde sa nam lod na kompletku rozjebala a zostali sme tam trcat na skalach.
Bol to maly neobyvany ostrov, kilometre nikde nikto. Mobil utopeny, vsetko nam odplavalo, prisiel tajfun ci co za kurvu ufukanu to bolo. Stali sme po pas na skalach o ktore nas stale hadzali vlny, bola hrozna burka, dazd, blesky.
Bez vody, bez hocicoho, totalne unaveni zo slnka a z plavania a zo snahy nezabit sa o tie skaly sme tam stravili celu noc, a polku nasledujuceho dna, kym sa nam podarilo kricanim a mavanim zastavit vzdialenu rybarsku lod.
Bol z toho obrovsky pojeb, platili sme veeela penazi za tu lod a este niekolko dni som tam v dzungli nevedel zohnat mobil ani ziaden net takze doma boli posrati. Husiu kozu mam ked na to spominam.
A este mam zopar pribehov co zneju ako z filmu ale inokedy
ked som mala styri roky snivalo sa mi ze moj pradedo prisiel za mnou v noci, bol ciernobiely a vykukol spoza dveri na izbe a hovoril mi ze budem mat sestricku.. rano som to hovorila manke a o chvilu na to nam volali ze zomrel, je to zaroven jedna z mojich najskorsich spomienok. sestra sa narodila potom ked som mala 6
viem ze sa mi to stalo a zaroven viem ze tymi rokmi co o tom pribehu viem uz ani neviem ci ta predstava/obraz tej situacie je realna spomienka alebo to ako si myslim ze to bolo, a sice k tomu nemam logicke vysvetlenie no napriek tomu som sa rozhodla ze pravdepodobne na 80% neverim na posmrtny zivot, tych 20% pochybnosti tvori hlavne ten zazitok
Trocha z ineho sudka, je to blbost ale stalo sa to nedavno asi pred rokom som v obchode zbadala taku milky way natierku akoze nutellu a ja milujem take presladene umele sladkosti a hrozne som ju chcela. A moja vtedajsia chora mysel si vymyslela taku vec ze ked schudnem na xx kil tak si ju za odmenu kupim a celu ju zozerem. Odvtedy som to normalne mala v hlave casto si na to spomenula ze vydrz schudni a budes mat pohar milky way natierky. Samozrejme sa tak nestalo tolko kg som nemal, posledne mesiace som zacala premyslat trocha inak no vzdy ked som ju v obchode videla som vedela ze to je ta moja odmena. No a cca 2 tyzdne dozadu som sa prechadzala po meste a pocuvala podcast a ako som isla domov hovorim si ze musim spravit jednu vec. Kupit si tu natierku ktora je symbolom mojej poruchy prijmu potravy bez ohladu na to kolko mam kil, proste si ju kupit a normalne ako clovek si z nej natriet na rohlik. Ziadne odmeny za chudnutie, dobre a zle potraviny ani odmeny na prezieranie neexistuju, proste si ju kupim ako dokaz toho ze uz premyslam normalne. A teda som sa rozhodla ze ked najblizsie pojdem do obchodu si ju kupim a myslela na to po ceste domov. A ked som prisla domov tak presne ta ista natierka z polky zjedena stala v kuchyni na linke, na mieste kam so spolubyvajucimi davame jedlo ktore sa sharuje ze si moze kazdy z neho dat. Proste niekto zo spolubyvajucich ju zrovna asi kupil a dal tam, ale este pred hodinou ked som isla z domu tam nebola a zrazu presne v tom co na nu intenzivne myslim tam je, nahodna potravina ktoru som este nikoho ineho kupit nevidela prislo mi to divne no xD a dala som si z nej pekne trocha na pecivo ako som planovala a vobec ju celu nezozrala a nemala po tom vycitky a mimochodom od toho dna sa citim fakt hrozne uzasne co sa tyka mojho vztahu s jedlom a verim ze uz budem ok. Sorry ze ste museli citat najnudnejsi pribeh na celom svete ale mne to prislo dost neuveritelne xD
Stalo sa mi to asi pred rokom. V noci okolo tretej som sa zobudila na strasny buchot, ako keby niekto vo vedlajsej izbe trieskal kladivom o radiator, bol to tak strasny hluk a stale to neprechadzalo, hrozne som sa bala. Myslela som si, ze je to ale tak pocut, ze sa pride zachvilku niekto na to vedla pozriet ( otec alebo mamka). Ale asi ani po 5-6 minutach to neprechadzalo, tak som vzala do ruk nasu Laru ( psik co spi vedla mna) a sla som sa tam pomaly pozriet. Ked som tam vosla tak to buchlo este asi dvakrat a prestalo. Sla som si lahnut naspat. Rano som sa pytala nasich, ze co to, preboha, bol za hluk a oni, ze bolo ticho, ze nic nepoculi. A stale som im to vysvetlovala, ze to bolo tak nahlas, ze to museli pocut aj vsetci susedia a oni stale svoje, ze nic nebolo, ze bolo ticho. Aj tak si na to pamatam ako keby to bolo dnes, neviem co to bolo, neviem ci sa mi to cele snivalo, ci sa to fakt dialo ale dodnes mam z toho strach D....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
inak si nepamatam nic, co by sa mi stalo take strasne neuveritelne. dnes som videla vial rozborila
no a ležíme si a zrazu sa z ničoho nič začala triasť asi 1 sekundu a až potom padla na zem skoro sme sa od strachu posrali, ťažko sa mi vtedy išlo večer domov, nemohol som ani zaspať čo som si to racionaône nevedel vysvetliť pravdepodobne tam boli mikro otrasy a ona sa len zošuchla..ale ako som už pisal vyššie bolo to napevno položene a pred pádom sa zatriasla...bolo to čudné
Druha vec: ked som mala asi 13-14 rokov, snivalo sa mi ze jedna predajna v meste si otvorila "kaviaren" vo vedlajsej budove a nedavno sa tak naozaj stalo + fakt to cele aj s interierom vyzera velmi podobne ako v tom mojom sne
Neviem, asi slabe ale na nic ine okrem vyssie pisaneho zhasinania poulicnych lamp si nespominam
A nemam rada nepriznane hviezdicky.
a.. neuveritelne je aj to, ze Yongguk bol 80km odo mna a ja som ho nevidela a necitila a tak
Pred štyrmi rokmi, bum, alergia na nikel, yeaaah, mince.
Pred dvoma rokmi mi jebla oblička.
Minulý rok mi diagnostikovali alergiu na slnko. SLNKO. chápete?
Som asi nejaký vampír z černobyľu podľa mňa.
pre mna bolo neuveritelne, ze som schytala x mononukleozu (zevraj vacsina ludia to ma tak max 1x do zivota) a oba pripady sa stali v zahranici (teda ze to prepuklo v Macedonsku a v Moskve)
uplne neuveritelne som sa citila po dni stravenom (aj noci) na pusti
neuveritelne pre mna bolo aj,ze ked som bola v Moskve,tak zrovna mala moja guilty pleasure skupina koncert,tak som mohla ist (a listok stal tak 10 eur )
neuveritelne bude, ak zazijem dalsi super koncert vramci tripu v Kaliningrade (proste nechapem,ale tie datumy kedy sa niekam chystam a nieco sa tam deje,co by som chcela je uplne neuveritelne!!)
teraz to bude zniet ako klišé, ale kedysi mi prišlo neuveritelne,ze matwejo raz bude moj frajer
Druhy x mi najprv tiez povedali,ze angina,ale zrobili mi krvne testy a tam to vyskocilo
ale dakujem za info takto na vecer dufam,ze tomuto som sa vyhla
Ale ked som bol sam na blind backpackovat Aziu v zime 2016, v jednej odlahlej provincii Filipin, som si s jednym napoly Filipincom a napoly Americanom (stretli sme sa tam a skamosili sme sa) pozical malu lodku a vybrali sme sa na otvoreny indicky ocean na jeden cca 10 km vzdialeny ostrov, lebo... no, for the glory of satan of course / prislo nam to ako dobry napad.
V polke k veceru prisla burka, a long story short, cele sme to dojebali, cosi sa stalo ze sme sa zacali potapat a nakoniec nas vietor odvial na skalnate utesy kde sa nam lod na kompletku rozjebala a zostali sme tam trcat na skalach.
Bol to maly neobyvany ostrov, kilometre nikde nikto. Mobil utopeny, vsetko nam odplavalo, prisiel tajfun ci co za kurvu ufukanu to bolo. Stali sme po pas na skalach o ktore nas stale hadzali vlny, bola hrozna burka, dazd, blesky.
Bez vody, bez hocicoho, totalne unaveni zo slnka a z plavania a zo snahy nezabit sa o tie skaly sme tam stravili celu noc, a polku nasledujuceho dna, kym sa nam podarilo kricanim a mavanim zastavit vzdialenu rybarsku lod.
Bol z toho obrovsky pojeb, platili sme veeela penazi za tu lod a este niekolko dni som tam v dzungli nevedel zohnat mobil ani ziaden net takze doma boli posrati. Husiu kozu mam ked na to spominam.
A este mam zopar pribehov co zneju ako z filmu ale inokedy
viem ze sa mi to stalo a zaroven viem ze tymi rokmi co o tom pribehu viem uz ani neviem ci ta predstava/obraz tej situacie je realna spomienka alebo to ako si myslim ze to bolo, a sice k tomu nemam logicke vysvetlenie no napriek tomu som sa rozhodla ze pravdepodobne na 80% neverim na posmrtny zivot, tych 20% pochybnosti tvori hlavne ten zazitok
Trocha z ineho sudka, je to blbost ale stalo sa to nedavno asi pred rokom som v obchode zbadala taku milky way natierku akoze nutellu a ja milujem take presladene umele sladkosti a hrozne som ju chcela. A moja vtedajsia chora mysel si vymyslela taku vec ze ked schudnem na xx kil tak si ju za odmenu kupim a celu ju zozerem. Odvtedy som to normalne mala v hlave casto si na to spomenula ze vydrz schudni a budes mat pohar milky way natierky. Samozrejme sa tak nestalo tolko kg som nemal, posledne mesiace som zacala premyslat trocha inak no vzdy ked som ju v obchode videla som vedela ze to je ta moja odmena. No a cca 2 tyzdne dozadu som sa prechadzala po meste a pocuvala podcast a ako som isla domov hovorim si ze musim spravit jednu vec. Kupit si tu natierku ktora je symbolom mojej poruchy prijmu potravy bez ohladu na to kolko mam kil, proste si ju kupit a normalne ako clovek si z nej natriet na rohlik. Ziadne odmeny za chudnutie, dobre a zle potraviny ani odmeny na prezieranie neexistuju, proste si ju kupim ako dokaz toho ze uz premyslam normalne. A teda som sa rozhodla ze ked najblizsie pojdem do obchodu si ju kupim a myslela na to po ceste domov. A ked som prisla domov tak presne ta ista natierka z polky zjedena stala v kuchyni na linke, na mieste kam so spolubyvajucimi davame jedlo ktore sa sharuje ze si moze kazdy z neho dat. Proste niekto zo spolubyvajucich ju zrovna asi kupil a dal tam, ale este pred hodinou ked som isla z domu tam nebola a zrazu presne v tom co na nu intenzivne myslim tam je, nahodna potravina ktoru som este nikoho ineho kupit nevidela prislo mi to divne no xD a dala som si z nej pekne trocha na pecivo ako som planovala a vobec ju celu nezozrala a nemala po tom vycitky a mimochodom od toho dna sa citim fakt hrozne uzasne co sa tyka mojho vztahu s jedlom a verim ze uz budem ok. Sorry ze ste museli citat najnudnejsi pribeh na celom svete ale mne to prislo dost neuveritelne xD