Ahoj ľudia, len tak z nedeľnej kratochvíle by ma zaujímalo, čo najradšej a teda aj najčastejšie kreslíte? U mňa to budú zrejme ruky, portréty a drapéria...
P.S. och, a budem rada ak sa o nejaké kresby aj podelíte
neviem kresliť podľa skutočnosti, keď dostaneme na výtvarke zátišie alebo postavu alebo architektúru alebo čo tak ma ide vyzuť.
najradšej mám abstrakciu, alebo proste mi niekto povie len zhruba tému a ja si s tým už niečo spravím.
viem (teda viem ako viem, ale viem) použiť aj reálne prvky, no robí mi problém ich nakresliť, tak sa vždy snažím nejako si pomôcť, často potom moje kresby pôsobia moc detsky ale myslím, že sa za nimi dá nájsť aj niečo hlbšie (občas)
Portréty, a všeobecne kopírovanie reality ma nudí. Radšej vymýšľam vlastné - zväčša zvieratá, fantasy stuff alebo ilustrácie pre deti. Ale kedysi mi šli celkom dobre aj krajinky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
toto je moja najposlednejsia, ale bolo uz aj lepsie. nie som moc umelec, ale bavi ma to, tak obcas nieco nacarbem
názorné ukážky mám v albume
a teda priklad:
neviem moc kresliť.
najradšej mám abstrakciu, alebo proste mi niekto povie len zhruba tému a ja si s tým už niečo spravím.
viem (teda viem ako viem, ale viem) použiť aj reálne prvky, no robí mi problém ich nakresliť, tak sa vždy snažím nejako si pomôcť, často potom moje kresby pôsobia moc detsky ale myslím, že sa za nimi dá nájsť aj niečo hlbšie (občas)
(Hanbím, hanbím.)