@9 alebo si ich este odkladam samozrejme za ucelom aby som si potom nieco drahsie kupit a ked dostanem od babky dolace, tak tie viem fakt len odlozit, lebo zamienat ich nechcem
@shelia je toho strašne veľa...naposledy som si zaobstaral konečne môj vytúžený album od Avantasie - The Scarecrow (2008), potom novú edíciu perfektného albumu od Leony Lewis - Spirit a všetky dva albumy od Jordin Sparks - Jordin Sparks (2007) + Battlefield (2009)
a k peniazom, nuz uz davno peniaze nedostavam len tak
ale ked som dostaval v detstve, tak som proste sa nezaoberal nad tym, ci som penize zarobil alebo dostal, proste som ich pouzil rovnako = ako som chcel (na co som chcel) = bez ohladu na ich povod (ci boli zarobene alebo dostane)
no najpravdepodobnejšie vložím do banky a potom z nich žijem, ako zvyčajne...ale v poslednej dobe som nejako popustila uzdu financiám, to sa mi nepáči.
ONo to funguje asi takto Mám nejake peniaze z daru alebo čo som si zarobil
Zavolám kamošovi čo ideme robyť ? On mi odpovie že nevie obvolá dalších kamarátov ideme vonku sa dohodneme večšinou su to uplnespontálne nápady napriklad Podme do frita som hladný ako pes alebo si objednáme pizzu do krčmi Potom dojeme pizzu a čo teraz nuda je Pome pozreť na aute v meste ako to žije ..... Samozrejme v meste nuda ,zastavíme sa v meste na nejakom pivku dalšom a teraz čo Diskotéka j v skalke pome tam ... A máme vecer zabitý .... a 30euro v čudu na aute nabehaných 100km a všeci sme štastný A cez týžden to funguje asi takto bud krčma pivo alebo kofola a pizza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale v poslednej dobe som na tom tak, že to beriem ako príspevok do môjho rozpočtu a teším sa, že sa mám za čo najesť.
aaaa minieem všetko buď kúúpim vecíí alebo vonku
ale ked som dostaval v detstve, tak som proste sa nezaoberal nad tym, ci som penize zarobil alebo dostal, proste som ich pouzil rovnako = ako som chcel (na co som chcel) = bez ohladu na ich povod (ci boli zarobene alebo dostane)
ak by som ich mal na niečo minúť, tak na nové náušníky na prenosné slúchadlá, struny na basu, vinyl alebo by som si spravil radosť nejakým jedlom
Zavolám kamošovi čo ideme robyť ? On mi odpovie že nevie obvolá dalších kamarátov ideme vonku sa dohodneme večšinou su to uplnespontálne nápady napriklad Podme do frita som hladný ako pes alebo si objednáme pizzu do krčmi Potom dojeme pizzu a čo teraz nuda je Pome pozreť na aute v meste ako to žije ..... Samozrejme v meste nuda ,zastavíme sa v meste na nejakom pivku dalšom a teraz čo Diskotéka j v skalke pome tam ... A máme vecer zabitý .... a 30euro v čudu na aute nabehaných 100km a všeci sme štastný A cez týžden to funguje asi takto bud krčma pivo alebo kofola a pizza
Alebo mesto > frito a ženy