ano od 23.12 chodievam v pravidelnych 30min intervaloch vyzierat do spajzu kolace,salonky,kolekcie,zakusky,popritom sem tam(raz za den) nejake ovocie a normalne jedlo...no a momentalne vedu medovniky, dneska som ich zjedla nejakych 15 ak som dobre pocitala , ale to spolu aj s ostatnymi kolacmi ich bolo tolko...(@blademaster to este pred uzavretim stavky ..) ...a dneska uz nebudem jest nic sladke...
@tyrquise - mohol by som si s ním podať ruku - včera som obedoval šalát a rybu - aj večeral - dnes som to raňajkoval a budem to aj obedovať A ešte stále mi to nesmierne chutí Veď čo - máme to len raz do roka
jednoznačne všade kde sa dáá kravičky fungujeme aa žujemee ale nie tie hnusné čo za desať minút stratia chuť ale veď no žuvačky treba aj nie na vyžieranie ale noo k takým iným veciam
Všetko...na čo mám chuť..ale nie je nad fantastické čerstvé jahôdky, šťavnaté sladučké jablká, vodnatý grécky melón, dozreté hrušky, sladučký žltý melón, tvrdé nektarinky, banány či fantastické biele hrozno....jaj až mi tečú slinky =P no..to je tak keď som dieťa ovocinára
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
kolace nemam rada, hlavne nie kremove, jedine co zboznujem kremove su parizske rozky mnaam
zuvacky v buse ked cestujem do skoly a tak ...zmrzlinu v lete ale ak je tak aj v zime ale musim mat chut a dakedy aj ovocie...podla chuti
väčšinou čokoládu - MILKA, prípadne FIGARO
chipsy živánska, slaninkové, paprikové...
ale asi najradšej skvelé normálne jedlo
Ale aj smotanovo cibuľkové čipsy by neboli odveci ...