ja som raz sedela normalne a potom mi taky dochodca zacal davat neslusne navrhy a ked som chcela odist tak prisiel sprievodca ze teraz nemozeme chodit po vlaku lebo ze robia nejaku kontrolu cohosi. tak som tam s tym dochodcom musela zostat este asi polhodinu. najdlhsia polhodina v mojom zivote.
isla som v noci osobakom (skvely napad) a v celom vozni boli mozno 3 ludia. sprievodca si sadol oproti mne do kupe a zacal sa ma pytat sracky a chytil mi stehno na co som pohorsene vstala, ze wtf, potom ma zdrapol za ruku a zrovna isiel nejaky chlap asi na zachod a zacul jak vrieskam na toho uchyla, schmatol ho za vesticku a vytiahol na chodbu a donutil ho ospravedlnit sa mi najtrapnejsie bolo ked ten sprievodca zmizol a ten typek si na mna prisiel vypytat cislo a zacal akoze flirtovat, to uz som len facepalmovala, ze ok, je to tu zas
ked som isiel z Ba na liptov tak som vošiel do vozňa s kamaratmi a všetkych povyhadzovali že máme miestenky a ked na nas pozreli ani moc neprotestovali a odišli disappointed:(
O 2 min nam došlo že sme v zlom vlaku tak sme iba prestupili na ten spravny,,,
asi to ze som pri vystupovani z kupaku ktory bol plny a jedna zena mala dlhe biele saty alebo suknu a vonku prsalo blato vsade no a ja som mal blatove boty a som jej skrkol po tych satach asi si to vsimla hned lebo zostala taka nesvoja no ja som rychlo utekal prec alebo ked som mal okuliare tak sa mi zarosili a nevidel som kde je klucka a smatral som po dverach po skle ale horsie veci sa mi v autobuse stali napriklad som napity spieval alebo si nohy vykladal na sedadla alebo za triezva som par krat spadol na niekoho ked som si nevsimol schod v autobuse alebo ked to proste hadzalo zo strany na stranu no proste cely moj zivot he trapas
len take kraviny ze sa mi nedali otvorit dvere a za mnou zastup ludi co cakali kym to otvorim to bol este ten stary princip otvarania ... no a raz mi jeden jebo jak zkladal kufor z hora dole treskol tym kufrom po hlave...a pozrel sa na mna ze ,,v pohode? prepac,,
no nie,nebolo to v pohode som myslel ze mi jebla na hlavu krava cela
@miro777 lebo som cestovala cca od piatej rana do noci a naozaj sa mi za uchylaka nechcelo este riesit nejaku policiu, ktora sa mi v zivote minimalne 5x overila ako neschopna picovina a nieco okolo nuly co sa tyka uzitocnosti. keby som mala za kazdeho uchyla volat policajtov tak si ich dam na rychlu volbu :>
Vo vlaku asi nič, vždy sa mi cestovalo super.
Ale v autobuse, večernej MHD, keď sme raz šli s kamarátkou z baru, úplne na šrot napití a akosi sme pozabudli, že tam nesedíme len my a preberali sme tam spolu snáď úplne všetky nevhodné témy aké existujú. Celý autobus ticho a počúval nás... a ja som mal rozopnutý opasok, pretože som si ho ani nevedel zapnúť a celé to muselo vyznieť úplne nedobre a trápne. Ble...
keď si do kupé kde som bola s priateľkou prisadol ožratý starý chlap, a mal blbé otázky, ktoré nebudem špecifikovať, ... akože on sa snažil byť milý ale bol tak nepríjemné milý, teda skôr dotieravý.... a ja som držala priateľku za nohu ako sme sedeli vedľa seba, lebo som z neho mala nervy a on potom chytil za nohu mňa lebo si asi myslel že týmto gestom bude ešte milší tak som mu tú ruku bez slov odstrčila a proste som sa nevedela dočkať kedy vystúpime....
@17 inak chcem ešte dodať že ja vôbec neviem ako v takýchto situáciách reagovať ... prose mne je trápne aj za tých ľudí čo robia tie nepríjemné veci...a nechcem reagovať prehnane, ale zase mám svoje hranice... len toľko...
Som bola zmätená keď zastal vlak keďže som išla sama a zasekli sa mi dvere nedali sa otvoriť tak som bežala na druhú stranu vlaku tam mi hovorí sprievodčíčka, že z tadiaľ nemôžem vystúpiť. Tak som bežala znova, už totálne dezorientovaná že ktoré dvere mám otvoriť tak som otvorila tie druhé a keďže sa vlak už pomaly pohýnal, nebol čas na otváranie správnych tým pádom som nevystúpila na tú plošinku, ale som skákala na druhú stranu do poľa. Odvedi zásadne sama vlakom nechodím pokiaľ mi nemá kto otvoriť dvere
Normalne si mala vstat a odist do druheho kupe sj s kamoskou, alebo ked bol pobliz revizor mala si ho ohlasit ze ujo ta obtazuje - oni maju na starost aj poriadok vo vlaku @miaja
@xxar3s vzhladom na to, ze som mala asi 16-17 v tom case a posobila tak na 14 by bolo celkom odveci keby sa snazil pretiahnut ma asi 35 rocny chlap ktoremu som to tak nejak aj vysvetlila a akosi sa rychlo pobral prec ten sprievodca bol slizky neodbitny hnusny kkt no, ten typek bol len taky slaby odvar na styl "asi by si mi nedala cislo no asi nie ale si peqna tak ahoj"
ked som na bratislavskej stanici doslovne vrazila, do vtedajšieho mojho stalkera (nebol to ten typ, že moc invazívny...ale držalo ho to dlho, dokonca som aj chvílu predtierano "chodila" s kamarátom aby mi dal pokoj...a bol inteligentny...ako fakt mi nebolo všetko jedno)
ale prišiel vlak a ja som sa rozbehla zo zadnych vagonov cez celý vlak až uplne dopredu, predrala sa cez vštkych ludí a schovala sa na hajzli asi tak do polky cesty do trnavy
takze tak
@6@loveillumination rovnica tohto pribehu sa mi stala taká istá, len v krčme kde som robila
jasne
a ešte keĎ som si išla v ICčku do Budapešte, mala som mikrospanky kazdych 15 minut a dala som sprievodcovi listok do Brna pohlad mi venoval fajný
nadrbana po kamoskinej oslave som sadla na zly rychlik a zobudila som sa niekde v pici pri bystrici. sprievodca mal celkom radost ked som mu ukazala listok do bratislavy
Mala som v ušiach sluchátka, takže som nepočula že mi zvoní druhý mobil. Keď som si to všimla, mala som asi 5 neprijatých hovorov..... Ako zvonenie som mala toto.......
Utrhol som dvere na kupéčku tak som ich tam oprel a šiel preč
Potom sa to síce nestalo mne ale šiel som sám vo vagóne s takým ožranom napitý na šrot s fľašou behal a ešte tam bola baba z našej dediny, ktorá to nemá v hlave moc v poriadku On ju oblial omylom a pýtal sa či si nevypije a ona ako sme zastavovali vyskočila z vlaku za jazdy na nástupište
síce ju vyzulo ale bola pohode chalan pozeral a bol z toho v prdeli myslím, že aj vytriezvel keď to videl
cestovala som s kamaratkou a prisadol si k nam starsi pan co vyzeral uplne ako profesor moriarty, na všetko sa nas vypytoval, kde študujeme, byvame, či mame priatelov, či sme lesby, a chcel strašne filozofovať, razilo z neho jak z kanala, sfajčeny bol na boha a tak. jedna sme boli zlaknutejšia jak druha, sme len sedeli, pozerali na seba, bali sa, sem tam sme sa zahrali akože nam vola mamka, a potom sme ušli do ineho kupečka lebo všade bolo plno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
O 2 min nam došlo že sme v zlom vlaku tak sme iba prestupili na ten spravny,,,
no nie,nebolo to v pohode som myslel ze mi jebla na hlavu krava cela
Ale v autobuse, večernej MHD, keď sme raz šli s kamarátkou z baru, úplne na šrot napití a akosi sme pozabudli, že tam nesedíme len my a preberali sme tam spolu snáď úplne všetky nevhodné témy aké existujú. Celý autobus ticho a počúval nás... a ja som mal rozopnutý opasok, pretože som si ho ani nevedel zapnúť a celé to muselo vyznieť úplne nedobre a trápne. Ble...
ale prišiel vlak a ja som sa rozbehla zo zadnych vagonov cez celý vlak až uplne dopredu, predrala sa cez vštkych ludí a schovala sa na hajzli asi tak do polky cesty do trnavy
takze tak
@6 @loveillumination rovnica tohto pribehu sa mi stala taká istá, len v krčme kde som robila
a ešte keĎ som si išla v ICčku do Budapešte, mala som mikrospanky kazdych 15 minut a dala som sprievodcovi listok do Brna pohlad mi venoval fajný
Potom sa to síce nestalo mne ale šiel som sám vo vagóne s takým ožranom napitý na šrot s fľašou behal a ešte tam bola baba z našej dediny, ktorá to nemá v hlave moc v poriadku On ju oblial omylom a pýtal sa či si nevypije a ona ako sme zastavovali vyskočila z vlaku za jazdy na nástupište
síce ju vyzulo ale bola pohode chalan pozeral a bol z toho v prdeli myslím, že aj vytriezvel keď to videl