spadla som pár ľudí, pri nastupovaní sa mi vyzula topánka a zaletela pod podvozok, v SAD som zabudla vystúpiť, tak ma šofér vysadil medzi zastávkami, pri hľadaní ISICu som vyložila z tašky asi desať kusov nohavičiek, keď som si niesla vypraté prádlo..
Raz som sa išla postaviť, že už idem vystupovať. Postavila som, keď zrazu vodič prudko zabrzdil a mňa hodilo nasp5 a ešte k tomu som šuchla nohou nejakej tetke a mala špinavú rifľu
dofajcene stavy velakrat ked kricim na cely autobus a neuvedomujem si to, alebo po soferovi som vykrikovala nech zakuri ze mi je zima a podobne.
Ked som sla do skoly som stavala zo sedadla, preplneny bus, troska sa autobus zatriasol a aby somnepadla som sa isla chytit niecoho a chytila som niekumu hlavu a drzala sa az potom ze aha som si nevsimla D
nechodím v smrsadľavých busoch, a keď už ozaj musím (obyčajne ak mám auto v servise) idem taxikom, ale aj ten si naskvôr skontrolujem či nesmrdia sedačky a šofér......filip
Toho bolo tak moc, až sa nemôžem rozhodnúť čo najhoršie bolo.
Mám to! Jeden chalan (15r.) mi stále bral knihu a zatváral ju. Som sa po troch zatvoreniach nasrala a tresla mu s ňou cez hlavu. Sa povracal na podlahu v buse, tak som mu dávala ešte vodu a utierala s ním guláš.
Aká dobrá som. @zajkousko Však? Aby si ma nespackal, že som pohan tak pozri aké dobré skutky robím.
telefón mi sám prijal hovor a ešte na reproduktor... dodnes neviem jak je to možné... ale milý pocit keď si počúvam hudbu cez mp3 a zistím, že z vrecka kabátu sa mi ozýva kričiaci človek... a samozrejme že na mňa polovica autobusu čumí jak na vola
keď som príliš skoro priložila kartu k tomu prístroju a ešte aj šofér niečo blbo postláčal, vypadol mu celý ten systém a asi 5 minút sme čakali kým sa mu to odznova spustí, budem môcť prejsť a dostanú sa na radu aj všetci ostatní ktorí už dosť naštvane čakali za mnou... inak sa mi našťastie nikdy nič trápne nestalo.
nič, ale raz oproti mne sedela jedna baba, a mala takú podprsenku proste veľký košík, odstávala jej bárčo a všetci sme videli jej prsia.. cítila som sa trápne aj za ňu trochu..
bola som v Poprade a hovorím študentský do Popradu...prosím..a ja som to ešte 3x zopakovala...alebo stojíte v Strážkach??...nie ja sedím ...a ešte sa moje slúchatká zasekli o ruksak jednému chalanovi, čo nastupoval a behala som za ním cez celý autobus a on nie a nie, aby sa otočil kus dozadu
v podstate to nebol moj trapas ale skor trapas šoféra...u mňa to boli skor oprávnené nervy...nechcel ma zobrať lebo ze nemam tu cipovu kartu..mu vravím ze to neni povinné ale on povedal ze to musim mať lebo je to lacnejšie ze bez nej ma nezobere...tak som trošku urobil scénu na celý bus..
Toto mi robil vkuse ked som šiel ku doktorke busom (raz za mesiac)...a zakaždým som ziapal na celý autobus
No raz sme sa s mamou uz fest nasrali a podali sme na SAD sťažnosť na neho a vyhodili ho Slizsky dement..
Ja v buse žiadny trapas, ale z polovice v buse hej - keď ma privreli dvere presne v polovici, lebo som šprintoval na bus a šofér ma asi nevidel, a všetci na mňa hľadeli, ako ma seklo v tých dverách...no ja ako herkules som ich rukami roztiahol a vkročil do busu.
ked som ako 11 rocna zacala chodit mestskou hromadnou dopravou do skoly, autobusy boli rano strasne preplnene, bezne ostavali nejaki ludia stat na zastavke a cakat na dalsi spoj lebo do aktualneho sa nezmestili..no a mala som strasne tazky a velky batoh, ludia navokol mna ako sardinky, pucili ma tam, nejaky debilko sa mi este asi zavesil na ten batoh alebo tak oprel zozadu, ze ma batoh prevazil a ja som zrazu bola na zemi, ludia boli uz zrazu aj nadomnou a nemala som sa ani KAM zdvihnut s tym tazkym batohom, uplna bezmocnost a cakanie na udupanie zaziva asi dve zastavky som tak presla v nejakej cudnej polocupiacej-polosediacej sklucenej polohe na zemi, nemala som sa ako zdvihnut, nik ma tam zdola ani nepocul a vsetko co som videla boli len nohy cudzich ludi, ano a na dalsej zastavke nastupil jeden chlapec z nasej skoly a myslim ze ma videl a ked sa bus trochu uvolnil, par ludi povystupovalo a ja som sa konecne mohla zdvihnut tak este mi nejaky cudzi clovek vynadal ze co sa tam valam po zemi
pre mna bolo najtrapnejsie ked som sa trepala pol hodinu v preplnenom buse a ked uz som isla vystupovat prislo mi strasne zle a uz som sa len prebrala ako ma tam tetka fackovala lezala som na sedadlach nohy hore a ja som len zacala hovorit ze vystupujem vystupujem a este som tam do vsetkych ponarazala a tak..
Mne sa našťastie nestalo nič... Zato kamarátka mala zaseknutú kabelku v dverách od jednej zastávky k druhej (cca 5 minút ju chúďa držala aj keď bola za dverami )
v mhdecka som sedel a sadla na mna osa a vyskocil som a zacal som vrieskat jak divy a cely bus sa potom ujebaval jak ono, babke jednej az tiekli slzy teda to mi povedal kamos ktory sedel oproti mne ja som zahanbeny sedel
tesne pred zastávkou kde som mala vystúpiť som sa postavila a pridržiavala sa rúčky na operátku sedadla, keď vodič zabrzdil zobrala som ho celé so sebou
stalo sa mi to asi pred 2 týždňami. šla som mhdčkou, nesledovala som presne cestu, bus zastal asi 5m pred mojou zastavkou na semafore a ja som bola zakecana s kamošom, zbadala som že stojime a neotvaral mi šofer dvere tak som mu histericky klopala na dvierka nech mi otvorí, a kukal na mna či mi šibe že sme na semafore.. vraj ked som vystupila smial sa na mne asi cely predok trolejbusu
joo ale úplne legendárne bolo keď som išla s opitou kamoškou poslednú zastávku, keď už bola celá zelená modrá fialová, vstala, otvorila si okienko a všetci čo sedeli v tom rade za ňou si miesto výhľadu z okna mohli po zvyšok cesty užívať jej celovečernú konzumáciu
opitá som stláčala nos jednému spolusediacemu (ach) ale na to, že každý deň cestujem autobusom ma akosi nič nevie napadnúť, to je dosť zvláštne. buď mám takú zlú pamäť alebo šťastie
fúúú , no tak raz som hodila tyku do tašky :/ , bolo to hrozné , idem domov 40 km a na mňa to muselo prísť asi 5 km pred výstupom ach to bol trapas jak fras, ale horšia vec sa mi stala vo vlaku, bola som tak mimo, že som miesto lístka dala bloček z lidlu a seriózne som sa hádala, že to ten lístok je , ráno som doma našla 2 lístky , áno, hanbím sa za seba ...
No dočítal som si príspevky tak pridám svoje trapasy
No tak raz som šiel do autobusu a v tom na mňa kamoš zakričal že idem zlým autobusom tak som vyhodil dievča čo stalo za mnou a vyletel von dobehol som do spravneho a ked som bol na rade uplne šťastný že som stihol spravny autobus popýtal som si lístok na zlú zastávku a kamoš mi vravi že načo som pýtal drahší lístok do dediny za sídliskom ta som nervózny popýtal ešte jeden (správny) lístok moja kartička bola o 47 centov ľahšia
Raz som zaspal v autobuse a jak sme vystúpili z autobusu mi kamoš vravel že vedľa mňa sedelo dievča čo sa vkuse zo mňa rehlilo
A tiež som raz očumoval kozy jedneho dievčaťa a bola prudká zákruta a ja som sa ledva bídu držal za tú tyč čo tam bola som tam lietal jak striptérka a váľal chalanov čo stáli za mnou
@spiralfaust to ma mrzí nuž, ja som to myslela tak ako som to myslela. a nárokom som nenapísala grcať, lebo tuto funebrák to neznáša a potom neznáša mňa
Stúpila som do "asi ľudského, súdiac podľa veľkosti" hovna a rozniesla po celom autobuse. Sedela som v zadu, takže až od šoféra po koniec autobusu boli obrovské sračkové capky (mala som ťažké boty obuté!), hrozný smrad. No.
Že som mala plné ruky, a tak som sa nemohla chytiť, a tak som sa tackala a padala po buse ako ožratá, aj keď som bola úpe triezva. Proste moja biedna motorika zlyhala.
kokos super forum sa tu rehocem jak diva.. a mne sa stalo ze som stala v autobuse a sofer prudko zabrzdil a ja som skoncila v rozkroku jedneho chlapca : smiley:
Vypýtala som si polovičný lístok a nechcel mi veriť, že mám 14 a hovorí mi: slečna neverím vám, ukážte mi nejaký doklad, vy ste určite staršia. Pozrela som na neho: mám to brať ako kompliment? Dedinské tetky sa začali smiať, on sa začervenal a ja som si vybojovala polovičný, JO!
@anetk mne sa stalo podobne,s rozdielom ze som mala 13,linecky az po usi, a ze polovicny do ba prosim vas, a on ze aky polovicny? potom mi zacal hovorit ze nemozem mat 15 ze urcite mam viac a ze mu mam dat doklad, tak som mu dala karticku poistenca a zacal na mna ziapat ze ci je on doktor
alebo take ze proste idem trolejbusom a dpc ked to zabrzdi tak vzdy lietam po celej zemi (ach) a tetky sa na mne smeju -.-
Obcas mi ostane v ruke nejaka suciastka z interieru, pripadne okno ci dvere a najlepsie su nefunkcne zvonceky a tlacidla na znamenie a otvorenie dveri, prave vtedy ked ich treba
keď som dostala papuču tak som išla busom a nevedela som z ktorej strany sa otvoria tie predné dvere, tak zavŕzgali a zrazu vyleteli a mňa len tak odhodilo preč
@5@28@37@38@5 8 @70 neskutočne sa rehocem, až sa mi chriacheľ v hrdle dusí
z mojich príhod nič moc, len sa mi pár razy stalo, že som sa nekukala a nastúpila som do nesprávneho busu, pár razy som sa v blave odviezla nechtiac až na konečné zastávky, vždy potme, na pokraji hysáku, že kto ma tu zareže
ako 15 ročná som raz šla zaniesť pivové fľašky do tesca, mala som ich asi 30 narvatých do mega veľkého ruksaku, mhd-čka preplnená veľkými vysokoškolákmi, sedela som a keď sa blížila zastávka, začala som sa náramne hrnúť k dverám, hrkotajúc tými fľašami jak starý štamgast na prednej hore a samozrejme, že som to nestihla, dvere sa zavreli a ja som zadŕžala plač, vystúpila som na ďalšej zastávke a po ceste trolejov som našla tesco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Inak nenávidím autobusy.
» cdn.bleacherreport.net/images_root/art...
alebo v jednej ruke korčule, v druhej mobil a píšem doňho a zjebem sa
Ked som sla do skoly som stavala zo sedadla, preplneny bus, troska sa autobus zatriasol a aby somnepadla som sa isla chytit niecoho a chytila som niekumu hlavu a drzala sa az potom ze aha som si nevsimla D
Mám to! Jeden chalan (15r.) mi stále bral knihu a zatváral ju. Som sa po troch zatvoreniach nasrala a tresla mu s ňou cez hlavu. Sa povracal na podlahu v buse, tak som mu dávala ešte vodu a utierala s ním guláš.
Aká dobrá som. @zajkousko Však? Aby si ma nespackal, že som pohan tak pozri aké dobré skutky robím.
a však ja to beriem, mne keby sa nepáčil, tak urobím to isté.........filip
šak otvoriš konzervu a cítiš pach čistoty alebo smradu, či?.....
filip hafiky haf
moje šťastie e to nevidela včas ale od vtedy mám aspoň vreckovky pri sebe vždy
Toto mi robil vkuse ked som šiel ku doktorke busom (raz za mesiac)...a zakaždým som ziapal na celý autobus
No raz sme sa s mamou uz fest nasrali a podali sme na SAD sťažnosť na neho a vyhodili ho Slizsky dement..
Ja v buse žiadny trapas, ale z polovice v buse hej - keď ma privreli dvere presne v polovici, lebo som šprintoval na bus a šofér ma asi nevidel, a všetci na mňa hľadeli, ako ma seklo v tých dverách...no ja ako herkules som ich rukami roztiahol a vkročil do busu.
@nats to tiez teba muselo bolet xDD
vsetci ste boli vacsinou pricviknuti xDD
@purpledrug666 nie niee nieee smiley:
No tak raz som šiel do autobusu a v tom na mňa kamoš zakričal že idem zlým autobusom tak som vyhodil dievča čo stalo za mnou a vyletel von dobehol som do spravneho a ked som bol na rade uplne šťastný že som stihol spravny autobus popýtal som si lístok na zlú zastávku a kamoš mi vravi že načo som pýtal drahší lístok do dediny za sídliskom ta som nervózny popýtal ešte jeden (správny) lístok moja kartička bola o 47 centov ľahšia
Raz som zaspal v autobuse a jak sme vystúpili z autobusu mi kamoš vravel že vedľa mňa sedelo dievča čo sa vkuse zo mňa rehlilo
A tiež som raz očumoval kozy jedneho dievčaťa a bola prudká zákruta a ja som sa ledva bídu držal za tú tyč čo tam bola som tam lietal jak striptérka a váľal chalanov čo stáli za mnou
alebo take ze proste idem trolejbusom a dpc ked to zabrzdi tak vzdy lietam po celej zemi (ach) a tetky sa na mne smeju -.-
"Kedy naposledy si isla busom?"
"Hmmm.Ked stal listok 15 sk."
@68
@purpledrug666 tie tvoje neskutocne prihody vsade kam sa pohnes
z mojich príhod nič moc, len sa mi pár razy stalo, že som sa nekukala a nastúpila som do nesprávneho busu, pár razy som sa v blave odviezla nechtiac až na konečné zastávky, vždy potme, na pokraji hysáku, že kto ma tu zareže
ako 15 ročná som raz šla zaniesť pivové fľašky do tesca, mala som ich asi 30 narvatých do mega veľkého ruksaku, mhd-čka preplnená veľkými vysokoškolákmi, sedela som a keď sa blížila zastávka, začala som sa náramne hrnúť k dverám, hrkotajúc tými fľašami jak starý štamgast na prednej hore a samozrejme, že som to nestihla, dvere sa zavreli a ja som zadŕžala plač, vystúpila som na ďalšej zastávke a po ceste trolejov som našla tesco