ono na tom je smiešnotrapné to, že dotyčný sa ma fakt nesnažil ani uraziť ani ponížiť ani zosmiešniť. bol iba strašne nadrbaný a nevedel mi dať iný kompliment
a jeden z dosť top bolo, keď som bola v Šútove:
"Slečna, som tu správne v Šútove? Viete, či náhodou nie som v Chorvátsku (úškrn)."
najtrapnejsie mi pride,ked chalan s ktorym som prvy,druhy,treti raz na dajme tomu ,,rande" vkuse trepe o svojej byvalej.
a najtrapnejsia bola jedna osoba,ktora mi zabila: Mala si tam byť o trištvrte..zato že si prisla päťdesiat päť zato ja nemozem,bol som tam do 48 a potom som odisiel,bo som sa musel ísť učiť. O____O
Kamoš: ............ bol som taky opitý, že som sa tam posral (do rifli )
To som nevedela vtedy či sa mam smiať, ticho sedieť, či čo robiť.. Tu situaciu zachranil kamarat ktory do baru hned prišiel tak som s nim hned hodila reč...
@anu36 to je v pohodis, nám sa na chate posrala jedna kamarátka..všade..len nie do hajzla a nepamätá si to ..tiež neviem či sa mam smiať alebo plakať ked sa na nu pozrem (to len tak by the way
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
"aj ja mam rad hello kitty"
not that i gave a shit
ty si mi heske veci rozpraval c: o südkoch c:
"ty máš takovou tvářičku jak dětská prdelka."
"takú jemnú?"
"né, tak chlupatou."
ono na tom je smiešnotrapné to, že dotyčný sa ma fakt nesnažil ani uraziť ani ponížiť ani zosmiešniť. bol iba strašne nadrbaný a nevedel mi dať iný kompliment
a jeden z dosť top bolo, keď som bola v Šútove:
"Slečna, som tu správne v Šútove? Viete, či náhodou nie som v Chorvátsku (úškrn)."
a najtrapnejsia bola jedna osoba,ktora mi zabila: Mala si tam byť o trištvrte..zato že si prisla päťdesiat päť zato ja nemozem,bol som tam do 48 a potom som odisiel,bo som sa musel ísť učiť. O____O
Je mi zima.... Mala si sa lepšie obliecť!
Máš takú, takú... takú pevnú riť takú som ešte nemal
Mám viac rád nohy ako vagíny
A niečo z mojej strany:
Idem sa napiť hned som tu... (o5minut) Keď mne sa už nechce
@momoglamorous náhodou to sa mi páčilo
@martina41 prečo práve jogurty ?
napr. "lásko, děláš to jako profesionál" (po sexe)
"teče tady teplá voda?" (to bolo myslené či tečie u nás doma z kohútiku)
alebo či mu nepožičiam na spanie svoju plyšovú ovečku...
@candy36 tak ten tvoj je ozaj riadna perla aspoň sa nenudíš
"...tymto si ho okup, za chvilku chcem druhe kolo.."
"Nie som pekný chlapec?"
"A nebudeme spolu aspoň spávať?"
@forgottenone ómôôjbože ťa ako fajnúčko dopiekla odpadla som
Trápne to bolo dosť
Ďalej : "zlato máš vlhké utierky ? nie ? tak ich nos aby som si mal čím boty utriet. "
"počkaj v tomto zrkadle dobre vyzerám"
" nikde nedávaj túto fotku,mám tam zlé vlasy"
" ak mi potom už nedáš, tak neviem či ďalej budem čakať "
a dnes jeden rómsky občan SR .. "zdochni do rána"
a mnoooooooooooho ďalších..
Ja: Ta čo ako bolo na chate ?
Kamoš: ............ bol som taky opitý, že som sa tam posral (do rifli )
To som nevedela vtedy či sa mam smiať, ticho sedieť, či čo robiť.. Tu situaciu zachranil kamarat ktory do baru hned prišiel tak som s nim hned hodila reč...
Hláška môjho života(a nielen môjho): Veď nie si až taká škaredá!
a takych veci bolo vela, len mne neprišli trapne, ale skorej mile alebo skor smiešne, lebo ja sa smejem takmer na všetkom.
bolo to asi pred 5 rokmi na chlapcovu obranu ale mne to doteraz utkvelo v pamati ako WTF moment
"Bože to šteniatko je také milučké a chutnučké... Až mám chuť ho proste chytiť a hodiť o zem... nemáš niekedy aj ty taký pocit??"
"a nebolí to?"( akože holenie nôh , kamaratkn frajer)
"Bože ja ťa asi rozjebem" ..(známej chalan)
"Môžem sa pozerať na to ako sereš?" (tej istej známej chalan .. a toto je už na mňa moc ako neviem či to nebol nejakí fekalista či čo )
"Vyzeráš ako škriatok" (a mal to byť kompliment a tiež to bolo skôr vtipné teda, od môjho najdrahšieho
"Jéj to sú také malé zlaté hovná" (kamarát, na šteniatka a myslel to seriózne tiež vtipné
" V tvojich kučerách by sa aj mucha stratila" (kamarát, kompliment .. asi :/