pre niektorých ľudí je niečo úchylné, to isté pre iných úchylné nie je napr. ťahanie za vlasy je úchýlné ? mimochodom, nájdu sa ľudia pre ktorých je samotný sex úchylnosť
zato som urobil túto anketu že možno keby niekto vidí čo pri sexe robím by si o mne myslel že aký som úchylak a niekto by si povedal že to je pre školákov
inac už asi aj ja som robil všetko čo je tam napísané a vidím , že tu máme celkom slušný počet asexuálov a chlapcov čo sa nadržanej holky zlaknú a baby čo by si radšej nechali vrtať koleno ako sa vyzliecť a ľahnúť si s chalanom do postele .... zatial 39,1 % ..... pre boha ľudia čo to s vami je ? to čo tam je napísané je úplne normálne , choré je pravý opak , mali by ste vyhladať asi odbornú pomoc
@james98 ??? ak narážaš nato , že som napísal to , že tí a tie netýkavky čo sex zďaleka obchádzajú , sú určite nenormálnejší jak tí čo majú radi oplzlosti , tak to je môj osobný názor a kľudne ho môžem verejne prezentovať . ak máš problém s názormi odlišnými od toho tvojho , prečo chodíš na sociálne siete kde ich každý prezentuje ?
@48 a to ako chceš povedať, že ty nemáš problém s názormi iných? toto je tvoj názor? "pre boha ľudia čo to s vami je ? to čo tam je napísané je úplne normálne , choré je pravý opak , mali by ste vyhladať asi odbornú pomoc" ... Ty máš problém s každým jedným čo má iný názor ako ty - to je celá moja kritika... a niesom tu prvý deň
@james98 absolútne nie , akurát tí čo sú , že sex fuj fuj fuj , a taký sú , sú podla mňa niečim , neviem to ináč vyjadriť , silne dodrbaní a mali by vyhľadať odbornú pomoc , na tom si trvám aj keď sa tu rozreveš. Asi som práve na takého natrafil keď ťa to tak sere ,,,, buď asexual alebo panic
@kto jasné kápo aj 100 žien by si kľudne vytrtkal po sebe a samozrejme , že aj urobil , stačilo by aby si si dva dni nehonil , ešte by si aj za 1000e predal semena do spermobanky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Toto by niektorí ľudia možno považovali za úchylné a preto som to spomenul.
ak ti partnerka neutečie z postele, všetko je v poriadku
a nenazval by som to uchylnost. proste niektoré veci sa ľuďom páčia a vzrušuje ich to viac ako iný sex.
seriózne čakáš, že ti ktosi odpovie pravdivo?
@method veru, toto co pisem napisal sam zivot
inak, zakľadateľ ankety, ja ťa poznám!