Tiež to obliekanie. Je mi v tom nanič, aj tak som zmoknutá a potom mi je zima. A potom dôjdem do nejakého priestoru kde je nakúrené a zase sa celá vyzliekam a o 5 minút idem zase preč a zase sa obliekam :o
to, že všetci na ňu nadávajú a ja som potom za debila, že ju mám rada
(a ak by to výrazne obmedzovalo moje možnosti dostať sa z bodu A do bodu B či by som kvôli nej nemala prívod vody, elektriny a podobne, tak to by mi zrejme vadilo, ale nakoľko sa to nedeje, tak ju mám rada
neznášam, keď je už síce zima, ale ešte nie sú mínusové teploty (a ani okolo nuly to nechodí) a napadá sneh, ktorý sa, samozrejme, neudrží a do toho ešte ideálne naprší...a úplný top je, keď to zamrzne
taktiež neznášam, keď úplne nehorázne nasneží, ako tomu bolo pred niekoľkými dňami a nikto sa z toho nedokáže spamätať a tiež keď sa oteplieva (ako je tomu v týchto dňoch) a je to rovnaké ako na začiatku zimy
nemám rada slovo nenávidím. a čo mi vadí je obliekanie, už teraz keď je to dlhšiu dobu, zima by mohla ostať , len keby som mohla chodiť v sandáloch a mikine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Inak som spokojný. Hlavne teraz lebo sa oteplilo.
(btw. nenávidieť je silné slovo)
(a ak by to výrazne obmedzovalo moje možnosti dostať sa z bodu A do bodu B či by som kvôli nej nemala prívod vody, elektriny a podobne, tak to by mi zrejme vadilo, ale nakoľko sa to nedeje, tak ju mám rada
taktiež neznášam, keď úplne nehorázne nasneží, ako tomu bolo pred niekoľkými dňami a nikto sa z toho nedokáže spamätať a tiež keď sa oteplieva (ako je tomu v týchto dňoch) a je to rovnaké ako na začiatku zimy
zima ako taka mi vadi len do -5 pod -5 si uzivam
ale zase, mám zimu aj celkom rada snowboard, sneh, guľovačky ...