- "Tapeta" na ksichte sa mi nepáči, maximálne tak oči (mihalnice).
- Otázka účesu je veľmi individuálna, ale čo sa farby týka, tak buď "prírodná" alebo nejaká, čo má k nej blízko (keď odrastá, tak aby to nekontrastovalo veľmi).
podľa mňa ide o to...baba vyjadruje svojím oblečením svoju osobnosť, čižeby mala mať nejaký štýl a dať si záležať v čom chodí....
@sandy114 ja milujem, keď nosím elegantný kabát a k tomu klasické číňany vyzerá to...dobre!
a čo sa týka make-up -u...podľa mňa je to na babe, proste niektoré sa cítia dobre namaľované (ako ja) iné nie. ale tak samozrejme treba to vedieť s citom
@purenarcissism zaleží od vkusu, mne sa na príklad kombinácia čosi elegantné a čosi športové nepáči (napr tie číňany a kabát, legíny a botasky)... ale keď sa to tebe páči, ja ti to neberiem, ty sa obliekaj tak, ako sa ty cítiš dobre ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
malovanie iba oci nic ine ... a vlasy to uz je jedno, najlepsie dlhe a este lepsie ked niesu uplne rovne
originalnost, umenie, tajomnost ... ked je to zladene posobi to namna vyrovnane a mam pri takom pohlade na dievca prijemny pocit
ale nie príliš
a typ oblecenia , ja sa obliekam podla nalady , sice najviac veci mam ciernych ale mam rada kombinacie roznych farieb taka pestrost ..
a nepaci sa mi ked si da nejaka tlsta baba minisuknu,je v nej natlacena ako hurka a z vytrca z nej sadlo
- Botasky
- "Tapeta" na ksichte sa mi nepáči, maximálne tak oči (mihalnice).
- Otázka účesu je veľmi individuálna, ale čo sa farby týka, tak buď "prírodná" alebo nejaká, čo má k nej blízko (keď odrastá, tak aby to nekontrastovalo veľmi).
Takto nejako približne ..
ale keď už má byť oblečená, tak niečo čo krásne veje vo vetre aj s vlasmi aj s príjemným parfumom...
@sandy114 ja milujem, keď nosím elegantný kabát a k tomu klasické číňany vyzerá to...dobre!
a čo sa týka make-up -u...podľa mňa je to na babe, proste niektoré sa cítia dobre namaľované (ako ja) iné nie. ale tak samozrejme treba to vedieť s citom
ibaže v dnešnej dobe... hmm, no škoda