cez moje narodeniny ma tak vseci vytocili (rodina a neznami ludia) ako este nikdy pred tym, no a este urcite kopes inych veci ale tamta ... bola asi najzauijimavejsia pre mna
drbol mi na hlavu trojtonovy stan, to je take naj asi... ale ne, tak straaasne vela toho bolo na vsetkych tych festoch, koncertoch, chatach.. to by bolo nadlho
hrozil rozvod rodicov, a prave vcera som dostal do krku pri paintballe samozrejme nechranene miesto, teraz to boli jak svina no nastacie uz mi netecie krv
na odpočívadle pri stope nás sám oslovil chlapík, že nás odvezie, pretože šiel práve tam, kam sme chceli ísť (písala som tabuľku). a cestou navrhol, že môžeme u neho v dome prespať. a ráno nám bol kúpiť raňajky. a mohli sme sa u neho osprchovať.
a bol to maročan, profesor práva a ekonómie na postgraduálnom štúdiu.
celkovo tak dokopy bolo pre mňa zaujímavé zistenie, že nie som naivná, keď verím v dobrých, dobrosrdečných a nápomocných ľudí.
skoro som sa 4x zabil najprv ma preslo auto skoro potom som si namiesto ibalginu dal antikoncepciu potom son narazil na motorlke do stromu a zadusil sa bazurinovv ale najlespie bolo ze z mesiacoch som bol 3 tyzde v nemocin 2tyzdne na tabore tyzden u starkej tyzden som sedel doa a teraz sa nudim D
Pohoda bola pre mna najväcsim zazitkom tychto prazdnin, rovnako ako trebars aj Offspring, ci Minikvas.. a cez leto sa toho udialo vela.. zopar vzplanuti.. zopar sklamani.. vela piva a dobrej nalady. skoda ze uz su za nami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a bol to maročan, profesor práva a ekonómie na postgraduálnom štúdiu.
celkovo tak dokopy bolo pre mňa zaujímavé zistenie, že nie som naivná, keď verím v dobrých, dobrosrdečných a nápomocných ľudí.
neviem, čo take napisem ked zistim .
napísala som to zjednodušene. dosť dlho sme sa s ním predtým rozprávali a mimo iné mám na ľudí nos a zatiaľ som sa nezmýlila. verím svojmu úsudku.
@Frez ja som len odpovedala na otázku..sorry