Na tom všetkom sa mi páči čistota zvuku, obsah celeho "lets playeru" bol dosť nudný (možno sa mi to len zdalo lebo som to prebehla narýchlo) neznášam to afektovanie pred kamerou, pretože keď som bola menšia tak som take nakrucala bola som "velka pani" preafektovane obezne dievča pred objektivom- teraz sa na tom schuti smejem, a som rada že som to nikde neuverejnila moj názor-moja skúsenosť-dufam, že sa nehnevá autor videa
mutujúci chlapec robí "vlogesy", šušle, točí sa na stoličke, drísta 2 na 3 a má nejaké nudné kecy o hre ale pobavilo ale nie zas na tolko aby som ti tam dal lajk
dajte mu pokoj!!! nahodou to ráčkovanie je zlaté (men sa jendoducho ráčkovanie lúbi ) a dám ti radu... nehovor v jednom prúde... mžono že rpeto ma to nudilo lebo som danej teme nerozumela ani kokot, ale oživujúci moment tam bolo tvoje kivotanie sa do stran za ktore si sa osrpavedlnoval
bud viac akcny
a nenazývaj to "vlogessssssssssssssssssssssss" a zmeňs i meno
Že ak ti ide o návody na mc tak sa na to vyser lebo na » www.youtube.com/user/paulsoares... nemáš ani zdaľeka.. a takisto tam máš strašne nudné kecy... a ešte si myslím že si sa tu zaregistroval len aby si sem dával reklamu na tvoj youtube kanál....
Ozaj si vy všetci myslíte , že chcem byť ako niekto iný Ozaj ste všetci taký zadubený a smejete sa mi že neviem povedať R ozaj mám nudné keci ozaj ozaj noa čo na tomto všetko by som mohol zmeniť iba tie nudné keci ale to R asi nepojde HEJ ok začnem sa vám smiať že máte pehy , zarastené obočie a tak ale čo už su to vaše názory Každý je iný a každý sa odlišuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
bud viac akcny
a nenazývaj to "vlogessssssssssssssssssssssss" a zmeňs i meno