cez leto idem do Košíc (na jeden deň) a chcela by som sa opýtať, čo sa v Košiciach oplatí navštíviť. Mám záujem o architektúru (gotika, barok, klasicizmus, secesia), čiže mi kľudne poraďte aj nejaké kostoly alebo iné zaujímavé stavby :
Dom je spristupneni dokonca vedla je Urbanova veza takze si to mozes vyslapat za mierne vstupne az hore a pozriet sa zvrchu na cele Kosice okrem toho po hlavnej je vela kostolov aj muzei. ono by bolo fajn keby bol s tebou niekto kto je z KE pretoze niektore historicke veci a podobne su v ulickach a inak si uzi kosice je to pekne mesto
... jedine co ma napada, je ze si za dake dve eura ci kolko kupis vstup hore na vezu na dome sv.alzbety (chap, vyslapes tristo schodov) hore je zvon a vyssie take jak balkonik z coho mas vyhlad na ...dajme tomu polku hlavnej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ináč » www.kosice.sk/navstevnik.asp...
... jedine co ma napada, je ze si za dake dve eura ci kolko kupis vstup hore na vezu na dome sv.alzbety (chap, vyslapes tristo schodov) hore je zvon a vyssie take jak balkonik z coho mas vyhlad na ...dajme tomu polku hlavnej