nie je nič také čo by som neznášala.... len niečo čo mi trochu prekaža... a to prehnaný feminizmus a žiarlivosť občas dosť vysoká a to zbytočne... ale ono je to aj milé niekedy
veľa vecí ...že je tvrdohlavý, flegmatický, že je ďaleko.....že sa niekedy podceňuje....
ale zase na druhej strane, keby nebol tvrdohlavý, tak sa s ním nudím, lebo by všetko robil tak, jak by som chcela a zistila som, že taký vzťah ma nenapĺňa keby nebol flegmatický, tak ma asi zabije pri tom, aká dokážem byť náladová.....
a aj tak ho ľúbim najviac na svete
ale inak k veci: na všetkých som zatiaľ neznášal hlavne to, že mali väčšinou pocit, a veľmi často používali argument "ak ma naozaj ľúbiš, tak mi vyhovieš/sa prispôsobíš"...
Že miesto normálne vydiskutovanie si problému a hladania riešenia to necháva na mne a radše akoby "pretrpí". Že na akcii musí byť až do konca, plus mám dojem,že niekedy pre priatelov sa dá niečo,ale pre mňa nie.
no, je to o bývalom, ale v podstate som na ňom neznášala to, kvôli čomu sme sa v konečnom dôsledku rozišli.
že ja som mala školu, prácu a milión iných vecí a učila som sa na štátnice a písala bakinu.
a on nerobil nič, okrem kapely, čiže mal veľa času. a keď som mala čas a ozvala som sa, že mám čas, tak sa mu proste nechcelo. (nestávalo sa to často, ale vždy ma to hrozne vytočilo) lebo keby nemal čas, tak to pochopím. ale že sa mu nechce?
kvôli tomu sme sa hádali a ťahalo sa to, až sa to rozťahalo proste.
@burble
mám uplne to isté
ale nie že by som to neznášala, lepšie než keby na mňa sral. nedá sa povedať že by som na ňom niečo neznášala...to by som s ním nebola. jasné že je pár vecí čo mi vadia, ale nič vážne
@candy36 no, ale proste ja som sa mu úplne bála povedať daktoré veci kvôli tomu, som nechcela aby niekomu (hocijako toho človeka nemám rada) niečo fakt urobil
ze sa nanho nemozem hnevat, koho by to nesralo, ked ono sa to na teba tak krasne usmieva.musim donho potom hustit cez net ked ho nevidim ...ze mi furt chyba, je to dost nahovno ked sa mam na nieco koncentrovat, a ze nema veslo v zadku. typicky flegmos optimista, spokojny so vsetkym. hrozne
kks, to je nechutne rozoberat byvalych ludi. viem, ze nechcem uz takych, to mi staci, mam to ujasnene v hlavne a rozvlacat po nete ich uz nebudem. su za mnou. ine je, ked ide o niekoho, kto mi este niekedy pije krv.
teraz nemám nikoho ale na bývalom som nenávidela ten jeho smiech,
taký uplne retardovaný, ked sme boli spolu v kine to som sa vždy chytala za hlavu len
neznasala som po polroku s nim na nom vsetko preto ho uz nemam neznasala som jeho modre oci , jeho mile reci , jeho usmev, jeho pomoc , jeho rozhadzane veci na mojom stole ! to je moj stol a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale zase na druhej strane, keby nebol tvrdohlavý, tak sa s ním nudím, lebo by všetko robil tak, jak by som chcela a zistila som, že taký vzťah ma nenapĺňa keby nebol flegmatický, tak ma asi zabije pri tom, aká dokážem byť náladová.....
a aj tak ho ľúbim najviac na svete
tamto bola vec, ktorú keby urobí, tak ho znenávidím, ale zase to nebol dôvod aby išiel dotyčného znenávideného prizabíjať
Len nemám rada, keď kričí.
A rozbije ma v medžikoch.
že je zdutloš urážlivý, (ale to aj ja)
že nerád rieši problémy. hmm
že ja som mala školu, prácu a milión iných vecí a učila som sa na štátnice a písala bakinu.
a on nerobil nič, okrem kapely, čiže mal veľa času. a keď som mala čas a ozvala som sa, že mám čas, tak sa mu proste nechcelo. (nestávalo sa to často, ale vždy ma to hrozne vytočilo) lebo keby nemal čas, tak to pochopím. ale že sa mu nechce?
kvôli tomu sme sa hádali a ťahalo sa to, až sa to rozťahalo proste.
mám uplne to isté
ale nie že by som to neznášala, lepšie než keby na mňa sral. nedá sa povedať že by som na ňom niečo neznášala...to by som s ním nebola. jasné že je pár vecí čo mi vadia, ale nič vážne
ale mam to rada
Keď žiarlim ja neho a zároveň aj on na mňa Ale je to milé
taký uplne retardovaný, ked sme boli spolu v kine to som sa vždy chytala za hlavu len