@mkamka po ceste nie,ale cizmy nosim ako ochranu pred zimou,nie pred snehom.je stale chladno. max na botasky ku sportovej sukni a cizmicky ku elegantnej.
inak,ked som bola pred mesiacom v ba ,tak som si pripadala ako mimozemstan,ked som mala obute cizmicky.
@mojsvet ja som využila tých pár pekných dní, čo bolo minule
ale som si tak spomenula na jedno fórum, čo tu bolo niekedy na začiatku februára, keď sme už mali snehu plné zuby- jeden chlapec tam riešil, prečo túto zimu ešte nebol sneh
inak k téme, sukne nemám, len jedny sukňo-šaty, ktoré nosím buť ako sukňu, vtedy číňany, alebo ako sukňu s vysokým pásom na spoločenské udalosti, vtedy štekle, alebo ako šaty na pláž, vtedy na boso ži žabky ale to na jar samozrejme nie
a ešte mám akože páč ale nenosím ich, to mi len dobráci, rodinní príslušníci kúpili, že keby náhodou ...inak ale jednu mám niekoľko rokov, takú dlhú a farebnú k tej by som najradšej chodila bosá teda ja by som furt najradšej chodila bosá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
(niečo medzi teniskami a šteklami, o existencií čoho dnešná generácia veĺa nevie)
a možno si ju dám aj teraz
v tom prípade je to jasná voľba
ale vsak aj obutie zavisi od typu postavy a stylu sukne.
alebo kecky
inak,ked som bola pred mesiacom v ba ,tak som si pripadala ako mimozemstan,ked som mala obute cizmicky.
ale som si tak spomenula na jedno fórum, čo tu bolo niekedy na začiatku februára, keď sme už mali snehu plné zuby- jeden chlapec tam riešil, prečo túto zimu ešte nebol sneh
jj,susedia sa snazili minuly tyzden rozkopat vsetky tie hrby kolo domu,dokonca susedka si upravila aj zahradku a tento vikend opat snezilo
inak k téme, sukne nemám, len jedny sukňo-šaty, ktoré nosím buť ako sukňu, vtedy číňany, alebo ako sukňu s vysokým pásom na spoločenské udalosti, vtedy štekle, alebo ako šaty na pláž, vtedy na boso ži žabky ale to na jar samozrejme nie
a ešte mám akože páč ale nenosím ich, to mi len dobráci, rodinní príslušníci kúpili, že keby náhodou ...inak ale jednu mám niekoľko rokov, takú dlhú a farebnú k tej by som najradšej chodila bosá teda ja by som furt najradšej chodila bosá
a presne tieto mám doma