no tak pokial sa budes hentak stravovat a sediet cele dne pred TV ,neschudnes vela....treba sa hyyyybat a jest pravidelne,najma obmedzit biele pecivo a ked budes kazdy den ranajkovat,tak urobis len dobre to k tomu dopomaha
hm tak ak mas naozaj 175cm a 53kg tak dietu fakt nepotrebujes...ale ak hej tak sa hlavne hybat...chodza, jogging, korcule bicykel a potom sa normalne najest ale nie moc neskoro vecer a vela pit a vela ovocia a zeleniny
jest pomaly, aspon 5x denne v mensich porciach, pit VELA VODY, nie vyprazane jedla a cipsy ale radsej ovocie a zeleninu, vela pohybu a v ziaadnom pripade nehladovat....
nejedz vecer po 6 hodine, viac ovocia zeleniny. a daj si co chces to ti neublizi ked sa bdues obmedozvat raz to prejde a potom zozeres vsetko co zbadas viac pohybu a je to
Musela by si pribrať cez tú zimu minimálne 20 kíl aby si mala čo zhadzovať... pokiaľ sa vrátiť na tých 53, tak budeš mať akurát podváhu čo naozaj nie je zdravé...
A ako tu už veľa ľudí spomenulo - nie je zdravé ani jesť tak málo...
Vôbec nie je pravda, že z cvičenia človek viac schudne - to robí možno takých 20%, zvyšok človek dosiahne akurát zdravou vyváženou stravou. Tým pohybom si môžeš akurát spevniť postavu, ale určite veľa neschudneš.
Proste ženy majú odmalička niekde v hlave zafixované to čarovné slovíčko: diéta.
Je mi z toho zle, keď vidím dnešný životný štýl nielen mužov, ale hlavne žien a detí. Celé dni v bare alebo vyvážanie sa v aute, na večeru jednu "dobrú" zapekačku s tatarkou. Keď vidím tie mladé dievčatá, nahodené v super obtiahnutých rifliach, z ktroých im "niečo" preteká, keď vidím, za akú krátku dobu im narástli poriadne riťe(!) som naozaj smutný. Krutá daň za dnešnú dobu, v ktorej su mladí všetkého presýtení. Ale čo sa ja vôbec čudujem, robte si čo chcete, Váš život, Vaše telo, Vaše zdravie...
myslim ze na rade je zmenit zivotny styl...a to je dnes proste in stravovat sa zdravo ratat kalorie a stretavat sa viac vo fitku ako v kaviarni pri cigaretke
vylucila som vsetky sladene vody..pijem len mineralky ciste vody alebo zeleny caj pravidelne sa stravujem a nejem po 6 a sladkosti nikdy, tak isto pecivo ale len celozrne..dobry zaciatok??
No takže .. Jednou podmienkou je to, aby bol príjem menší jako výdaj. Avšak cvicenie a celková kondícia tvorí len asi 30% ostatných 70% je hlavne o zmene stravovacích návykov. Čiže obmedziť sladké, bielu múku a takéto veci. Ale ak ti môžem dať jednu radu, tak radšej ani nechudni. Nie je to ydravé ak nevážiš 100 kíl.
Vylucila som vsetky sladene vody..pijem len mineralky ciste vody alebo zeleny caj pravidelne sa stravujem a nejem po 6 a sladkosti nikdy, tak isto pecivo ale len celozrne..dobry zaciatok??
presne toto dodrziavam a nechudnem..skor priberam preco???????? heeeeeeeeeeeeelp........precoooooo, : disappointed:
zelenina ovocie, biele masko, polievky.nízkotučné jogurty. ale aj tak je najdôležitejší pohyb. nemusí to byť šport.ja tak hodinu denne tancujem. hlavné je stále sa hýbať. a nenaletieť tabletkám na chudnutie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mnoho ludi prima viac energie ako je schopna spalit a tak ludia priberaju. tak jec a zodvihni svoj zadok a chod cvicit!
Pre znamych mozem gratis
Ale ty byvas zevraj na Marse, takze to je dost daleko.
A ako tu už veľa ľudí spomenulo - nie je zdravé ani jesť tak málo...
Ja teraz testujem diétu s kapustovou polievkou, síce som ju dnes porušila, (nedostatok cukru v krvi ) ale budem asi pokračovať.
Je mi z toho zle, keď vidím dnešný životný štýl nielen mužov, ale hlavne žien a detí. Celé dni v bare alebo vyvážanie sa v aute, na večeru jednu "dobrú" zapekačku s tatarkou. Keď vidím tie mladé dievčatá, nahodené v super obtiahnutých rifliach, z ktroých im "niečo" preteká, keď vidím, za akú krátku dobu im narástli poriadne riťe(!) som naozaj smutný. Krutá daň za dnešnú dobu, v ktorej su mladí všetkého presýtení. Ale čo sa ja vôbec čudujem, robte si čo chcete, Váš život, Vaše telo, Vaše zdravie...
presne toto dodrziavam a nechudnem..skor priberam preco???????? heeeeeeeeeeeeelp........precoooooo, : disappointed: