no ja tiez uz 22. rok budem zrejme len doma s rodicmi, aj to asi len s 1, lebo otec vzdy skoro robi aj na silvestra... ale asi bude uz durhy rok u nas paj priatel aspon, tak budeme pozerat trochu telku asi, co ine ostava... na namestie sa mi nechce ist v Galante
hm, este neviem, ci sa nevymysli nieco do mesta s partiou alebo budem zas trcat s fotrikmi doma alebo maju v plane (teda oco) bezat silvestrovsky maraton
no jednoznacne musim ist niekam...bud pojdem niekam s prietlom-na nejaku snobsku party kde nebudem nikoho poznat-ale hlavne, ze budem s nim...alebo zostanem v kruhu priatelov mojich osobnych len nie preboha doma
a tak kvitujem nazor @dnbasser a..len nie uplne sa rozbit..ale tak ved predsa je to oslava a ak uz to nie, mozeme predsa pit zo zialu, ze prichadza EURO...
Tak najskôr plánujeme s partiou teda dve partie silvestrovský výstup na Choč a potom keďže pôjdu na Choč sľúbila som, že ja prídem na polnoc do westernu v LM.
Nuz tak zatial to predbezne vyzera na zurku v belehrade s priatelkou a dalsimi ludmi... Ale uvidime ako sa to este vyvinie Kazdopadne ho chcem stravit s priatelkou
minulý rok som sa doobeda učila na skúšku a večer som chytila teplotu a chorobu na celé skúškové.
tento rok má môj chalan nočnú,kamoška ide radšej brigádovať do baru,lebo dostane priplatené a tak ja to vidím tak,že budem doma s mamou,budeme sa hádať o počítač a chytí ma nostalgia a spomínanie na celý rok
ach, no tak dalsia zmena - priatel bude druhykrat za sebou operovany pred vianocami alebo novym rokom, este sa nevie, ktore z toho, som z toho uplne mrtva, on ani nehovorim, ach, preco?? :_(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
na chate by som si to nevedela predstavit, na to by bolo treba nejakych fajn ludi, co sa nechcu len ozrat nakoniec, aj peniaze...
a tak kvitujem nazor @dnbasser a..len nie uplne sa rozbit..ale tak ved predsa je to oslava a ak uz to nie, mozeme predsa pit zo zialu, ze prichadza EURO...
tento rok má môj chalan nočnú,kamoška ide radšej brigádovať do baru,lebo dostane priplatené a tak ja to vidím tak,že budem doma s mamou,budeme sa hádať o počítač a chytí ma nostalgia a spomínanie na celý rok