Zdravim vas v takto neskoru hodinu. Prave som sa zacal zamyslat na tym co budem po maturite (ak zmaturujem) a verim ze je tu viac takychto ludi ktory sa nad tym pozastavuju. No v poslednej dobe ma to nejako strasi. Vysoka ci zahranicie ?
Ja som som sa pred maturou zbalila a vypadla k frajerovi, v klude dokončila školu, našetrila niečo na štart a odjebali sme sa obaja do Prahy, kde buďto začnem na jeseň študovať, alebo pôjdeme zase o dům dál. A som spoko.
musíš vedieť čo chceš, aspoň z časti...ja som výšku neplánoval, tak som sa sústredil len na testy do práce, kde som teraz...ale hlavou mi prebehlo snád všetko, či už zahraničie, alebo ked mi tu nič nevýjde, tak ísť do légie a dalších x možností, ktoré mi nedali spávať dokým som nevedel čo so mnou bude...premysli si to fakt do detailov, nech neľutuješ
@piter09 to je brutalny vtip, kamarat tam chodi a ked nemal spravenu skusku, tak mu posielali listy, nech si ju prosiiiim pride napisat, ale ak nie, tak mu daju vynimku z poctu kreditov potrebneho na absolvovanie semestra.
Proste odtial sa neda vyletiet, ani ked upadnes do komy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ist na vysku, ragequitnut ju po mesiaci a ist pracovat a byt big boss do pol roka
zatial len vtipy som o tom pocul
Proste odtial sa neda vyletiet, ani ked upadnes do komy