Veľa, a z drvivej väčšiny tu tie možnosti (ako inak) nemáš.
Pointless anketa. Takto zúfalo obmedzený výber by ešte možno postačoval na kinderportál Pokec (kde väčšina naozaj je zaraditeľná do striktných kategórií hoper, emák, rocker, punker, metlák, diskofil a Funko/Expres shity), ale nie sem.
ja tiež viac z toho počuvam tak rock, metal (nie všetky druhy), punk sem tam.. etše posthard-core a nedám dopustiť na Prodigy napríklad a niekedy je aj dance fakt dobrý..sem tam sa nejaký ten song nájde ale viac som na "tvrdšiu" hudbu
uf, tak ja sa fakt tiež neškatuľkujem už, ale tak myslím že jedíny žáner ktorý by mi spôsobil brain damage je RnB.. strašné volačo (teda pre moje uši, každý nech si počúva čo chce samozrejme)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a folk metal!
Pointless anketa. Takto zúfalo obmedzený výber by ešte možno postačoval na kinderportál Pokec (kde väčšina naozaj je zaraditeľná do striktných kategórií hoper, emák, rocker, punker, metlák, diskofil a Funko/Expres shity), ale nie sem.
Kombinácia dirty electro -energy ,house ... ách, už nech je sem ďalší piatok ...