Vsetko co si sem dal neviem preco by som sa mal upnut len na jeden styl , ked z kazdeho sa obcas najde nieco co sa mi paci od Ska po Metal takze Bleeee xPPP
no takze... emo sa tu nenachadza tak som dala punk to je asi druhe co pocuvam najcastejsie ale ani proti rocku ci peknemu metalovemu sladaciku nemam nic
akože mega trápna anketa! Napr. ja počúvam metal, rock, punk aj ska, ale zas urážať napr. techno mi príde zvrátené! Je to každého osobná vec čo počúva a je to vec vkusu, čo sa mu páči... že "techno a iné teplé štýly" - sa preberte deti a nevnucujte svoje hudobné presvedčenie celému svetu...
jj tiez si myslim, ze neobjektivna anketa... nejak niesi asi na 18 vyspela, alebo len nevies, co je tolerancia
pocuvam: underground rap, rap, hick hop, reggae, ska, nu-metal, DnB, hard rock, nieco z heavy metalu a este taka "etericka" (alebo ako to nazvat) nieco take ako v HOMAM5 ked niekto hrava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pocuvam HUDBU.
ale inak metal počuvam a samozrejme že
ak to tak strasne moc potrebujes vediet
A ked zakladas anketu, snaz sa byt nestranna..nie ze techno a ine teple veci....Sprostana..
kde jeee?
pocuvam: underground rap, rap, hick hop, reggae, ska, nu-metal, DnB, hard rock, nieco z heavy metalu a este taka "etericka" (alebo ako to nazvat) nieco take ako v HOMAM5 ked niekto hrava
Ale kým tu bola možnosť metal,tak mi je to v podstate jedno ale skúste nad tým uvažovať skôr kým niekto založí ďalšiu...