Prvé mesiace zaľúbenosti prejdú a zrazu sa začínajú vynárať prvé nezhody.. Snažíte sa to riešiť, ale on nejak dúfa, že to prekonáte a bude vám fajn. Čo donúti chlapa bojovať o vzťah, keď vás síce neopúšťa ale ani nedrží??
ale joj, sex, laska...vsetko funguje, len su tam nezhody (ako hadky, odlisne nazory)...ja len chcem, nech mi ukaze, ze ma ma naozaj velmi rad..napisat to vie kazdy, no dokazat...
@uspavanocka To by musel byť fakt dokonalý sex. Lebo inak je každá žena v tomto nahraditelná.
@bytstastna A ako bojovať o vzťah ? To si neviem predstaviť. Ako že ona už nechce a ja chcem tak mám bojovať o vzťah ??? Ak hej tak by som jeb....l na to.
@assasins ako nechcem? pisala som, ze ked to chcem riesit, on len dufa, ze to zle obdobie prejde....tak myslim, ze ked to chcem riesit, tak mi na tom vztahu zalezi...proste chcem chlapa, ktory mi nieco dokaze aj skutkami! aby som vedela, ci sa mi to s nim vobec oplati
@bytstastna Jááj aha. Veď to prejde snáď , a ak nie tak sa k sebe nehodíte. A ako čo ti má dokázať , že ťa lúbi ??? Lebo veta od ženy dokáž mi, že ma ľúbiš je fakt nezmyselná omg.
@assasins no ako mne pride zas nezmyselne, ze mi pise a hovori ako ma lubi a ked sa hadame, bud odide, robi si posmesky (cista arogancia) alebo nereaguje...tak aspon taky dokaz lasky, ze by sa choval kus dospelacky, ked to je potrebne....lebo potom sa tazko veri tomu, ze sa tak chova, aby ta hadka skoncila...pretoze mna toto len vyburcuje a je to horsie
Tak buď ťa ľúbi a rozumiete si ako dvaja dospelí ľudia = nepotrebuješ ho nútiť bojovať o vzťah, alebo to tak nie je a nemá zmysel vymýšľať, čo ho bude nútiť o to bojovať.
@bytstasna problém je v tebe To sa má ako s tebou hádať? Prestaň sa hádať začni sa normálne rozprávať Na hádkach nie je nič "dospelácke". Čo si predstavuješ pod tými skutkami? Aby po tebe niečo v hádke hodil? Odísť alebo nasadiť sarkazmus je to najlepšie čo sa dá s hádkou robiť
@james144 no najlepsie to urcite nie je...uznavam, hadky nie su dobre, caste uz vobec nie. ale ak si chces udrzat vztah a su tam problemy, tak tie problemy treba riesit! urcite nie tak, ze po mne nieco hodi, ale ani nie totalnou aroganciou!
teraz si uplne temu trafila..presne toto iste riesim ja..vcera mi povedala ze mam pocit ako keby sme to nasilu tahali a ze uz niesom ku nej taky aky som bol a ze sa mi nic nechce robit..povedal som jej nech to neriesi ze to prejde..ale ked som videl ako jej slzy tiekli tak mi to trklo v hlave a som si povedal ze kurva fakt na tom daco je..no tak sa snazim..prvy den mi to celkom ide uvidime dalej
@flysser ked uz sme pri tom tak arsenal stoji za konske lajno a ich arzenál ma nulovy kaliber odkedy Park zacal mat problemy s mocovymi kamenmi a ty si jeden negustiozny fanusik anglickeho futbalu pokial nefandis Swansea City, ved to je jedno krasne, poeticke meno plne nadeje, pockaj ja ti to prelozim : Labuďmorná usadlosť. Takšhe tag.
@flysser Kanonieri tu budú vždy, a vôbec mi nevadí že ešte nevyhrali Ligu Majstrov alebo že skoro nikdy nevyhrajú Premier League, fandím im lebo hrajú pekný futbal narozdiel od tých modrých simulantov odvedľa.
@bytstastna Liverpool je idealna volba, myslim ale, ze futbal vas vztah nespasi, jedine, ze by si mu pri pozerani nosila vychladene pivo a pravidelne si strkala jeho penis do ust, prepac za uprimnost
@jebozlesaaplani Liverpoolu fandím asi už len preto že tam je Škrteľ, inak ten klub končí. Jeden môj kamarát mu fandí a ja si z neho vždy robím srandu keď prehrá.
ukázať ti, že ťa má rád? z rozprávania všetkých ľudí okolo viem, že na všetky ženské čo za chlapmi chodili s takými pičovinami ako "povedz mi, že ma ľúbiš!" "povedz mi, že som krásna!" "dokáž mi že ma skutočne miluješ!" sa dotyčný vysral, lebo ho to nebavilo.
proste, buď k nemu milá, prípadne ak ti niečo vadí tak sa o tom porozprávajte, ale sa ho nesnaž nasrať takýmito chujovinami, to sa potom ani nemôžeš diviť že mení tému....
sme mali s mojim priateľom asi mesiac obdobie, že mi ani pekného slova nepovedal, a potom ešte jedno, keď sme sa každý deň hádali a každý večer ma poslal do prdele s tým že som otravná. a vždy sa všetko vyriešilo. len nesmieš byť hysterická, ak ťa má rád, tak buď proste rada, že máš čo máš, a nesnaž sa ho zbytočne vytočiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
@11 dalsi blud a skoro fatalna chyba, ukaz mu ze vies bez neho existovat, pochopi to zle a mozes to rovno zabalit
Ale pred tym ho nechat trochu potrapit tvojim ochladenim aj ked hranym..
A este pred tym sa s nim o tom porozpravat.. co citis, co ti vadi
v podstate tieto body odspodu skus
normalne sa s nim porozpravaj a hotovo
@bytstastna A ako bojovať o vzťah ? To si neviem predstaviť. Ako že ona už nechce a ja chcem tak mám bojovať o vzťah ??? Ak hej tak by som jeb....l na to.
ja som tiež podobne riesila nedávno dala som pauzu nebojoval,poslala som ho do piče..a JE MI SUPER
ukázať ti, že ťa má rád? z rozprávania všetkých ľudí okolo viem, že na všetky ženské čo za chlapmi chodili s takými pičovinami ako "povedz mi, že ma ľúbiš!" "povedz mi, že som krásna!" "dokáž mi že ma skutočne miluješ!" sa dotyčný vysral, lebo ho to nebavilo.
proste, buď k nemu milá, prípadne ak ti niečo vadí tak sa o tom porozprávajte, ale sa ho nesnaž nasrať takýmito chujovinami, to sa potom ani nemôžeš diviť že mení tému....
sme mali s mojim priateľom asi mesiac obdobie, že mi ani pekného slova nepovedal, a potom ešte jedno, keď sme sa každý deň hádali a každý večer ma poslal do prdele s tým že som otravná. a vždy sa všetko vyriešilo. len nesmieš byť hysterická, ak ťa má rád, tak buď proste rada, že máš čo máš, a nesnaž sa ho zbytočne vytočiť
poprida nechce,alebo sa boji ( mozno z predchadzajucich sklamani,alebo co ja viem)
a vravim z vlastnych skusenosti,lebo mam volaco podobne.