Co podla vas najviac zaujima ludi do 18 rokov, a co ich naopak nezaujima vobec!?
Mna zaujmalo najviac do 18-ky iba to, aby som ukoncil uspesne skolu. A potom ma ostatne naucil zivot. Prestal som odoberat casopisy ... / ved uz je vsetko tu na strankach internet-u /, aj socialne siete a freemail som vyskusal ...
tak je to čas skončenia SŠ takže kadejaké existencionálne veci mi napadajú. Alebo v prípade mojich spolužiakov, kedy sa najbližšie pôjdem sťať a "oddychovať"
mna zaujimalo len chodenie vonku ale teraz ze vraj tito mladi radsej sedia doma a komunikuju online...citala som nejaky clanok ze v uk pozatvarali bary, lebo nemali navstevnost
Pičoviny. Mňa napr. vtedy zaujímalo velice ako prežiť a nezabiť sa. V 17tich som raz nevyšla z domu 3 mesiace a skoro ani z izby a s nikým som celý čas nekomunikovala a cez deň som si zakrývala okno dekou aby som mala nonstop tmu. Mojim jediným svetlom v živote vtedy bolo svetlo zapnutého televízora.
@ladydoga nene chcem fakt nevysmievam sa tomu viem ze to je zle a ak sa z toho dostanes uz by si to viac nechcela ale ked si dlhodobo takmer celozivotne takmer v tom tak by bolo krajsie byt v tom az po usi viem tazko pochopitelne pre normalnych ludi a bud rada ze to nechapes a tym padom normalna si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tretí pilier ich nezaujíma
@ladydoga joooj to znie kraaasne to chcem chcem chceeem hneeeed