nepoznam ale ziadny normlane zmyslajuci cloweka nezaklada taketo absolutne nepotrebne az by som powedala ze trapne ankety .. ale neboj wsetko sa da liecit
@vicky105 myslim ze su tu aj horsie diskusie ake mam ja,ty si cez pubertu urcite bola anjelik a rodicia boli na teba uplne pysni lebo teba puberta obisla
dobre by som sa vysrala nak nie som plna na druhom svete disappointed:len zo srandy myslim ) a popri tom by som si pustila nejake depresivne pesnicky nak chytim tu naladu a este by som povedala setkim ludom ze su kurvy
ROzlucila z rodinou, vzala nejaku dobru cokoladku alebo sladené mlieko alebo nieco ien dobre, a isla by som sa prejst nasim lesikom...za tyhc desat minut by mi bolo jedno ze ci odtal vybehne nejaky uchyl, agresivna banda bezdomovcov alebo skupinka drich deti z gulickovimi pistolkami xD
hmm tazko povedat toto je velmi tazka otazka na mna ale asi by som bola so svojou rodinou aaa povedala im ako som ich po cely ten cas mala rada a tak napisala kamosom, ze ako ich mam rada a tak ,...proste taka rozlucka(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
zohnal za žufaň koksu fikol nejakú dievčinu a čakal by som na atmosferické finále
a prežil by som to