na mna minule jeden zakrical ked som jedla cerealnu tycinku ... ze cica nezer pod chlastat nech si povolna ale vyklul sa z neho spoluziak, to sa nerata ale pre efekt to bolo dobre, lebo taka starka na zastavke bola pohorsena
@14 nielen ty, minule som tak zbalil 7 bab naraz, tak som si mohol vyberat.. fuzate som vylucil hned, takze mi zostala len jedna.. nakoniec vysvitlo, ze je slepa a len hladala zachod a moja vona ju prilakala. preco sem vlastne pisem taketo bajky?
@pawlo sla, lebo sme sa tak strasne smiali ze de facto sme ako spitiny vyzerali uz za triezva ale NIE nebola som povolnejsia ale dojem to na mna urobilo ... alebo jeden chalan , si na patronke klakol a povedal mi si zena mojho zivota, chcem mat s tebou tucet deti a ... zastavila som ho s tym ze som lesbicka ... tak siel a klakol si ku kamaratovi , lebo stal chrbtom a ma dlhe vlasy sme zistili ze bol zhuleny na triesky
@27@althinka .... po vacsine sa mi stava to, ze ak to tak je. tak zasa nie som ja jej chlap zivota chapes? to je taka prototazka co ak nie som ja jej chlap zivta tazke asi tak preto je to len na tom domysleni a ostatok je na nich. ja nelovim ja chcem byt obat, aby som potom pocuval: preco som sa len nechala zviest.
murari na stavbe dokazu kazdopadne zaujat... minule na mna erdzali (normalne ako kon co erdzi , no na to som proste musela reagovat... horsie je ked sa snaznia zaposobit tym ze sa obnazia... zaposobia, ale skor komicky, niektori aj dost tragicky
hlavne ked sa na nu usmejes, ked sa usmeje naspat mas vyhrate ale prosim ta nepremeriavaj si ju odhora dole, ani na nu nepokrikuj ani nehovor nejake trapne kraviny na sposob cau cica... bude si mysliet ze chces len to jedno.
tak vám povím že ja som to raz skúšal na jednej babe a ona sa začala strašne rehotať a ja som nevedel prečo až po pol hodine mi došlo že mám otvorený zips na gatách ale neviem je to až také smiešne
Neznášam chalanov čo sa hrajú na ťažkých "hip-hoperov" a pri chôdzi sa pohadzujú z jednej strany na druhú...jak debily z takých sa da len sranda robit...Mno pekne je ( ale pod podmienkou že ten chalan ma naozaj záujem ) ked sa dajako vtipne prihovorí...sak nech chlapec fantáziu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
neviem,takto sa obcas prihovaraju volaki murari...Zaujme to,ale skor ich debilitou??ale tak,chcel si nieco, co zaujme
ale ja mam najradsej ked baby balia mna ...aspon vidno aj ich snahu k niecomu prist
ale proste chalan babu oslovi tak milo..nevtieravo...to zabera